2777
2789

اول باورم نمیشد و میگفتم هر ادمی یه ذره عقل رو داره 

شاید خانواده بسته ای داشته ، شاید مطالعه نکرده و....

ولی الان به این جمله ایمان آوردم 

خدا خیلی قشنگ تو قران میگه : بعضی احمق ها فک میکنن ایمان اوردن و دنیا رو به گند میکشن  وقتی هم که بهشون بگی میگن نه ما داریم دنیا درست میکنیم !!!!

واقعا بعضی ها از حیوان هم عقلشون کمتره 

اصلا اینجا میایی اعتماد به نفس میگیری

هیچ جایی نخوندی ادمی ک فکر میکنه همه چ دون و اگاهه در حقیقت هیچی نمیدونه

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیشده مگه

یه نگاه به قدت بکن،یه نگاه به تحملت بکن،یه نگاه به توانایی هات بکن،با همین قدر و قواره زندگی کن،تو با همین اندازه قشنگی، با همین اندازه دوست داشتنی ای،با همین اندازه بهترینی،با همین اندازه باهوشی؛بذار رشدت در راستای لذتت باشه خودت رو مجبور نکن به بهترین بودن به کامل بودن به قشنگ ترین بودن.تو همین اندازه بهترینی❤️
بله ، واقعا اینم درسته  اتفاقا این ادمایی که من میگم اعتقاد دارن هر چی میگن رو خدا گفته  ...

اگه طرف مذهبیه...همینقدر شفاف بگم براتون...ک...چون مقید ب اصول و فروع دینه تا حدی محدوده و چون محدوده حس ناکافی بودن و محروم بودن میکنه و از روی حسادت و حسرت با زره  نماز و مقدسات ب خودش اجازه میده هرتوهینی ب هر کسی کنه

مثلا یکی چون نماز میخوته تو لاک و کاشت ناخن مخدوده از طرفی نیلشب این ریباییه و چون مخدوده ی دید توهین و حمله داره ب کسایی ک نماز نگیخونن و لاک دارن و باالفاظ زشت توهین میکنه

خیلی این مسله رو دیدم

ایناخودشون درحدی میبینن ک بخاطر سختی و حسرت اون  جیزی ک منع شدن در احتیار توهین و قصاوت ازادن

من خیلی رک میگم هرجاادمای خشکه مذهب کم میارن میگن خداکفته وبایداطاعت کنی درحالی که فقط میخواد منطق نداشته ی خودشو ببره جلو وچون حودشم نمیدونه به جه دلیل انقدر متعصبه حدارومیکشه وسط

خیر قضاوت تکردم ب شدت مواجه شدم شغلمه...

شما از نظر خودتون فکر میکنید قضاوت نکردید 

این چیزی که گفتید دیدگاه شخصی شماست و با واقعیت متفاوته نهایتش اینه که ممکنه فقط در مورد یه تعدادی از افراد درست باشه

افراد مذهبی هم دیدگاه شخصی خودشون رو دارند ولی  چون دیدگاه اونا با شما متفاوته و درکشون نمیکنید ،به اشتباه قضاوت میکنید!!

دیگه دوره این چیزا گذشته ،کسی که مذهبی هست حتما فلسفه ای داشته ،مطالعه داشته ،باور عمیق داشته که انتخاب کرده

وگرنه دوره زمونه طوریه که کسایی که بدون مطالعه و فهم مذهبی بودن ،کاملا تحث تاثیر جو تغییر کردن یا به زودی تغییر میکنن

و آدمای عمیق تر پای اعتقاداتشون موندن

اینکه اینقدر سطحی میگین به خاطر عقده این رفتار رو دارند عجیبه

اسلحه پشت سر کسی نذاشتن که ناخن نکاره یا فلان کار رو بکنه ،ادما بر اساس ارزش هاشون رفتار میکنن

من فکر میکنم نتونستم منطورنو شفاف بیان کنم وشما درکم نکردین

و نکته آخر اینکه فرق بذاریم بین مذهبی واقعی و رشد یافته و کسی که دوست داره مذهبی باشه یا فقط مذهبی نما هست

چون مذهبی واقعی طبق ارزش هاش هرگز به خاطر رعایت اخلاق و ..

علنا به کسی توهین و تحقیر نمیکنه و اگر هم بخواد چیزی رو گوشزد کنه از روش مناسب استفاده میکنه

دیگه راحت میشه افراد مذهبی نما و مذهبی واقعی رو تشخیص داد

اشکال از دین و مذهب نیست ،اشکال در بعضی افراد پیرو هست