2777
2789

اونم اینقد سریع ..

بچها موقع امتحانات ترم قبل بود ایشون مراقب بود

استاده ولی تالان من باهاش درس نداشتم فقط چند بار اتفاقی رد شده از کنارم عجیبه اسممو میدونست

موقع امتحان بالا سرم بود همش من فک میکردم بخاطر اینکه فک می‌کنه تقلب میکنم

بعد امتحان دیدم یکی زنگ میزنه ک فلانی هستم کتاب من دست شماست؟🫤 گفتم خیر فکنم اشتباه گرفتین من کتابی ازتون دستم نیست 

گذشت و رفت شبش باز زنگ زد نتونستم جواب بدم پیامک داد ک خانم فلانی کتاب منو بیارین فردا منتظرم بعد امتحان

منم با توپ پر زنگ زدم ک منکه یبارگقتم کتابی دست من نیست گف آخه شبیه شما بود 😐

خب شبیه من بود ت شماره منو از کجا آوردی مرتیکه 

حالا روز بعدشم همش میپلکید دورم اصن نمی‌دونم چطوری امتحانمو دادم

شبش پیام داد من لباس این رنگی تنم بود شما دیدین منو دیگه؟

این بود زندگی؟

شاید باورتون نشه چن روز بعدش سر امتحان بودم اومد پیشم وایساد خانم فلانی من بودم زنگ زدم کتابمو پیدا کردم فقط گفتم آها😐 احساس بدی دارم اصن انگار احساس امنیت قبلو تو دانشگاه ندارم چیکار کنم

شمارمم خاموش کردم 

این بود زندگی؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید باورتون نشه چن روز بعدش سر امتحان بودم اومد پیشم وایساد خانم فلانی من بودم زنگ زدم کتابمو پیدا ...

شمارتو نباید خاموش کنی باید بلاکش کنی

و وقتی که دیدیش حد و حدودش رو نشونش بدی

شمارتو نباید خاموش کنی باید بلاکش کنی و وقتی که دیدیش حد و حدودش رو نشونش بدی

احساس میکنم هرچیزی ازش برمیاد شایدم از جایگاهش میترسم 

من آدم بی حاشیه ایم حوصله دردسر نداشتم میبینمشم یجوری رفتار میکنم اصن ندیدمش 

این بود زندگی؟
نه اصلا قصد پا دادن ندارم تازه متاهلم هس فکنم

وای خدای من 

چرا نسل این اینطور آدما منقرض نمیشه 

متاهل باشی و چشمت دنبال دختر جوون باشه

خیلی فاصله بگیر ازش ‌هیچی بعید نیست از اینطور ادما

وای خدای من  چرا نسل این اینطور آدما منقرض نمیشه  متاهل باشی و چشمت دنبال دختر جوون باشه ...

دقیقا برای همین خواستم خاموش کنم شمارمو 

میترسیدم برای رسیدن ب خاسته اش دست ب هرکاری بزنه

این بود زندگی؟
احساس میکنم هرچیزی ازش برمیاد شایدم از جایگاهش میترسم  من آدم بی حاشیه ایم حوصله دردسر نداشتم ...

اینطور تایپ آدما شخصیت مریضی دارن  وقتی نادیده میگیری اون بیشتر دنبالت میفته

با جدیت و اخم برخورد کن

اینطور تایپ آدما شخصیت مریضی دارن  وقتی نادیده میگیری اون بیشتر دنبالت میفته با جدیت و اخم برخ ...

امروز تو آموزش دانشگاه دیدمش یادم افتاد گفتم اینجا بگم😑ی استرس بدی گرفتم چون همش میخاست تو چشم من بکنه خودشو

بیشتر از همه ازین میترسم مجبور باشم یه درسیو باهاش پاس کنم 

این بود زندگی؟
امروز تو آموزش دانشگاه دیدمش یادم افتاد گفتم اینجا بگم😑ی استرس بدی گرفتم چون همش میخاست تو چشم من ب ...

اینهمه ترس نداشته باش ترس باعث میشه ازت سو استفاده بشه عزیزم ما تو سال ۲۰۲۴ داریم زندگی می‌کنیم🥲💚 

فقط بجای نادیده گرفتن ببینش و بهش بفهمون که ازش بدت میاد و اخم کن 

درباره شمارت اگه باره دیگه اینکارو کرد بگو گزارش میدم که مزاحم میشی حدتو بدون  ...