2777
2789
عنوان

رنگ موی سبز یشمی فانتزی

336 بازدید | 11 پست

خانوما ترو خدا کسی از رنگ مو سر در میاره آیا رنگ مو سبز یشمی بدون دکلره رنگ میگیره اگرنه کی تجربه داره با رنگ سه صفر یا شامپو رنگ بدون دکلره اون رنگ رو در آورده باشه من نمیخوام برم آرایشگاه میخوام خودم تو خونه رنگ کنم راهی هست بدون دکلره اون رنگی بشه

عزیزم باید بیرنگ شه زیرش.منم شامپورنگ قرمز زدم موهام زیرش رو بیرنگ کردم ب پایه ۵رسید....حالااگه رنگت خیلی روشنتر باشه باید پایه هم روشنتر شه...منم برا عید سبز میزنم خودمم توخونه زدم همه عاشق موهام شدن

تویی زیباترینم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید زیاد سوال میپرسم تو خونه رنگ کردی سرت رو با چی بیرنگ کردی پودر دکلره یا رنگ سه صفر

اره خودم رنگ کردم چندتا لایه مورو با فویل و پودر بیرنگ کردم فقطم یه بار اون درحد نیم ساعت گزاشتم.بعد شامپو زدم روش

تویی زیباترینم
نه عزیزم سبز یشمی میخوام یه سبز خیلی پررنگ شما با چی بی رنگ کردی اکسیدان چند درصد

اکسیدان ۹ و پودر.پس همون پایه ۵خوبه...اونم بایه بار بیرنگ کردن .من یه بارش رو نیم ساعت بیرنگ رو موهام بود بعدشستم

تویی زیباترینم