2777
2789
عنوان

بچم عید دنیا میاد ولی من نگرانم

1179 بازدید | 46 پست

عید ان شاءالله بچه ام دنیا میاد 

خدارو شکر تا الان همه چی خوب بوده الحمدالله 

خیییییلی نگران زایمان هستم و نگران سلامتیش

بعضی شبا از خواب که پا میشم میبینم به پشت خوابیدم و نفهمیدم!

.

چیکار کنم خیلی نگران سلامتیش هستم در صورتی که سونو و آز همه سالم بوده خداروشکر

مثل اخرین روز شهریوره همه ترسم اینه بره بگذره دلم بانگاهش گلاویز شد چشاشو یه ان بست پاییز شد.

کسی بوده سونو و آزمایشات سالم باشه

ولی بچه به دنیا اومده باشه و سالم نباشه؟

مثل اخرین روز شهریوره همه ترسم اینه بره بگذره دلم بانگاهش گلاویز شد چشاشو یه ان بست پاییز شد.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قدمش بخیر و خوشی و سلامتی😍

📍"مشرق و مغرب اَر روم...وَر سوی آسمان شوم نیست نشانِ زندگی...تا نرسد نشانِ تو"🌼🌼🌼🌼🌼"ای گوهری از کانِ من...وی طالبِ فرمانِ من...آخر ببین احسانِ من...باشد که با ما خو کنی"  "مولانا"🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼  "کو یه قانون کو یه زندون واسه دزدای سر چاله میدون،کو یه رگبار؟ کو یه بارون ؟که بشوره ببره اینارو بیرون..ما یه عمره که می نالیم ماها چرا همیشه تو همین حالیم؟؟مارو گشتی، آخه مشتی چی می تونه باشه توی این جیبای خالیم؟؟ما یه عمره که می نالیم..همه وعده شون به ما زخم کاریه.. اینا واسه ما یادگاریه..خندمون واسه گریه زاریه!! دیوونه خونس 😅 شما سختین! شما سَدین! شما که ازتون نمی مونه ردی..باشه ما هیچ، باشه ما گیج! دورمون بزنید ولی تا یه حدی..ماها سختیم نمی سازیم، ماها فیلمای با پایان بازیم..ماها دردیم ما نیازیم..ماها مثل پول آب و برق و گازیم!!ماها دردیم ما نیازیم" متن آهنگ "زخم" فرزاد فرزین

شبا از این فکرا خوابم نمی‌بره

خدا کنه این ۴۰ روزم به خوشی تموم شه

بدون خواسته خدا برگ از درخت نمیوفته.بسپر به خودش...چه بچه هایی که تو سونو ناقص تشخیص داده شدن ولی سالم به دنیا اومدن.

دیدنش حالع مرا یک جور دیگر میکند......حاله یک دیوانه را دیوانه بهتر میکند......در نگاهش یک سگ وحشی رها کرده واین......جنگ بین مادوتا را نابرابر میکند......حالت پیچیده مویش شبیع سرنوشت...عشق را بر روی پیشانی مقدر میکند.....آنقدر دل بسته ام بر دکمه ی پیراهنش......فکر آغوشش لباسم را معطر میکند....🥀🥀🥀🥀
عادیه صبر کن چاره دیگه ای نداری فکرای چرت و منفی میاد سراغت کم کم بیشترم میشه فقط تحمل کن اگه نماز ...

نماز و دعا و قرآن و صلوات تا دلت بخواد

ولی دلم آروم نمیشه نمیدونم چرا

فکرام خیلی چرته

عزیزم طبیعیه نگرانی مادر واسه بچه همیشه هست ولی اطمینان داشته باش بچه ت سالم و سرحاله و با دل خوش بغلش میکنی و اونم خوش شانسه که بهترین مامان دنیا بزرگش میکنه❤️❤️

شبا از این فکرا خوابم نمی‌بره خدا کنه این ۴۰ روزم به خوشی تموم شه

ان شاالله همینطوره نگران نباش میشه نی نی تکون خوردبرای من دعاکنی منتظرم خیلی وقته🥹

الهی ربی ومن لی غیرک💖