2777
2789
عنوان

بوشهریا میشه ی لحظه بیاین

690 بازدید | 13 پست

جاهای دیدنی بوشهر کجاست؟ مثلا ی مسافر تهرانی بیاد کجا باید بره؟ این بدبختا ی فستیوال کوچه شنیدن فکرمیکنن

بوشهر لاسوگاسه😀😂 

ی خانمی هم ازم پرسید بهش گفتم اونقدرا که فکرمیکنی جای دیدنی نداره باور نکرد

جای دیدنی نداره، فقط یه دریاست

ولی یه جایی توی بوشهر هست که بعضی شبا (ساعت و روزاشونو نمیدونم) خیام خوانی و اجرای زنده و...هست

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

اتفاقابوشهرواقعاباصفاوقشنگه درسته زیادجاهای دیدنی نداره ولی همین وایسادن کنارساحل وتماشای مرغای دریایی وغروبه دریا خیلی زیباوبیادماندنی هست من خودمم بوشهری ام شهرای بالا عاشق بوشهرن خیلیارومیشناسم همینومیگن و همیشه ازصفای بوشهرمیگن

اللّهُمَ صَلِّ عَلی‌مُحَمَّد وَ آلِ مُحمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فستیوال کوچه رو که آقایون محترم خدمتش رسیدن و تمام.

بوشهر جای دیدنی نداره اونقدر. فقط ساحله، یا برن ریشهر یا برن ساحل دلارام. کلا به دریا رفتن محدود میشه. 

خیلی همت کنن برن گنبد نمکی جاشک 

مدرس زبان ژاپنی 🌸 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم عزیزان🤍                                                                             ✝ ″زیرا دعوت شدگان بسیارند، اما برگزیدگان اندک.″ متی ۲۲:۱۴ 

ای کاش هفته قبل آمده بودید. چند جای بوشهر فستیوال کوچه بود و حسابی ترکونده بودن. ولی جدا از این موضوع ساحل زیبا و خوبی داره و برای خرید هم پاساژهای دلوار خوبن. خود بوشهر هم اجناس خوبی داره ولی گران فروشن متاسفانه

جای دیدنی نداره، فقط یه دریاست ولی یه جایی توی بوشهر هست که بعضی شبا (ساعت و روزاشونو نمیدونم) خیام ...

عمارت حاج رییس، با هماهنگی و رزرو باید رفت 

مدرس زبان ژاپنی 🌸 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم عزیزان🤍                                                                             ✝ ″زیرا دعوت شدگان بسیارند، اما برگزیدگان اندک.″ متی ۲۲:۱۴ 
عمارت حاج رئیسه اونجا  شما شیرازی هستی؟

بوشهزیم

کافه حاج رییس و کافه های دیگه...من راستش دقیقا نمیدونم فستیوال کوچه و..کجاها برگزار میشه فقط میدونم خیلیاشونو اومدن پلمپ کردن🤦🏻‍♀️

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

بوشهزیم کافه حاج رییس و کافه های دیگه...من راستش دقیقا نمیدونم فستیوال کوچه و..کجاها برگزار میشه فق ...

کلا کنسلش کردن رفت خود منم سرم شلوغ بود نتونستم برم😩

همون تو بافت قدیم برگزار میشد تو عمارت حاج رئیس ی شبم فکرکنم تو راکسل بود جاهای دیگش نمیدونم