2777
2789
پاک کن

فقط یه حرف دیگه تو به من گفتی دروغگو ،اینم دقیقا توی سایت عمومی ولییییییی من مثل بعضی کاربرا نیستم که هر کی بهم اعتماد کرد توی سایت عمومی ابروش رو ببرم اگه جلوی این همه کاربر نمیگفتی دروغگو هستم متوجه میشدم با اون بعضی کاربرا فرق داری ،البته که تو بچه من حساب میشی اینو بدون.دوست داشتی برا منم گزارش بزن لغو کاربریم کنند دیگه چیزی برا از دست دادن ندارم 

از بزرگی پرسیدن وفا یعنی چه؟؟؟                                گفت ما انسانیم از سگ بپرس!!!!! 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط یه حرف دیگه تو به من گفتی دروغگو ،اینم دقیقا توی سایت عمومی ولییییییی من مثل بعضی کاربرا نیستم ک ...

بخدا این طوری نیست چرا آخه این کارو میکنی 💔

آقا هستم 🚫.          💔😔
فقط یه حرف دیگه تو به من گفتی دروغگو ،اینم دقیقا توی سایت عمومی ولییییییی من مثل بعضی کاربرا نیستم ک ...

نشد بخدا جای دیگه بگم هرکاری کردم نشد ولی یجور مستقیم نگفتم 

آقا هستم 🚫.          💔😔
سلام گلم خوبی ؟ یادته منو😁 چی شدع🙄

سلام عزیزم شما اسم کاربری قبلی منو یادتون میاد یاس سفید ارغوانی

از بزرگی پرسیدن وفا یعنی چه؟؟؟                                گفت ما انسانیم از سگ بپرس!!!!! 
بله یادمه

من بخاطر یه کاربر اقای مزاحم که دائم تو تاپیکای پر بازدید منو صدا میکرد وحرفای مفت میزد جوابش رو دادم وبعد هم برام گزارش زدند وتعلیق شدم

بله یادمه

بعد یه کاربری جدید با شماره جدید ،همینی که الان هست زدم الان این اقای محترم ،امیر عباس به من گفتند دروغگو منم کلیت خودم رو اینجا معرفی کردم که همه بدونند من دروغگو نیستم تو تاپیک دیشب از قصد به امیران یاداوری کردم که رساله شون رو چاپ کنند چون امیران هم تو اون تاپیک قبلی که با کاربری یاس سفید ارغوانی بودم منو شناخت تو اون تاپیک این اقای امیر عباس هم بود من میدونستم که هستند اگه میخواستم راست نگم دیشب هم لو نمیدادم

بعد یه کاربری جدید با شماره جدید ،همینی که الان هست زدم الان این اقای محترم ،امیر عباس به من گفتند د ...

بیخیال  ، نمیخواد خودتو ثابت کنی 

به هیچکسم هیج ربطی نداره

خدایا شکرت ممنونم بابت همه چیز
اها

عزیزم من ارشد روانشناسی دارم چند سال تو بیمارستان روانی کار کردم بعنوان کارمند رسمی الان مدتی هست مرخصی بدون حقوق گرفتم چون فرسایش روحی زیاد داشت الان بعنوان نیروی شرکتی بدون بیمه تو اموزش وپرورش کار میکنم چون رسمی هستم دیگه تو اموزش وپرورش نمیشه رسمی باشم الان من دروغی گفتم ،همهی حقیقت اینه،درست نبود ایشون به من بگن دروغگو

بیخیال  ، نمیخواد خودتو ثابت کنی  به هیچکسم هیج ربطی نداره

بخدا اشکم دراومد تو این سایت ،هرکی از راه رسید یه سنگ به قلبم زد و رفت

خیلی ازت ممنونم که به حرفام گوش دادی بزرگواری کردید

عزیزم من ارشد روانشناسی دارم چند سال تو بیمارستان روانی کار کردم بعنوان کارمند رسمی الان مدتی هست مر ...

به ایشون و هیچ کس دیگه ربطی نداره

نیازی نبود توضیح بدین  ، به هر حال خوشحال شدم از اشنایی بیشتر باهاتون🤗

بخدا اشکم دراومد تو این سایت ،هرکی از راه رسید یه سنگ به قلبم زد و رفت خیلی ازت ممنونم که به حرفام ...

قربونت بشم عزیزم ، اخه حرف مفت ارزش داره به خاطرش اشک ریختی  میفهمم حستو درک میکنم