2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ناراحت نشو لطفا ولی دلم ازت گرفته بود توی سایت جزو مردای خوب بودی همیشه اما.....  .

دیگه برام مهم نیست هرچیزی فکر کنی فکر کنند من واقعیت هارو گقتم رک راست تمام 

آقا هستم 🚫.          💔😔
نگفتی فهمیدم آدما ی دروغ گو

میدونستم میفهمی چون تو تاپیک بودی ،چون تو تاپیک چند ماه پیش هم بودی با حرفایی که دیشب زدم قطعا هم شما هم اون کاربر امیران منو شناخت

از بزرگی پرسیدن وفا یعنی چه؟؟؟                                گفت ما انسانیم از سگ بپرس!!!!! 

اره خیلللللی ،ممنونم ازت منم برام مهم نیست 

از بزرگی پرسیدن وفا یعنی چه؟؟؟                                گفت ما انسانیم از سگ بپرس!!!!! 
از اول شناختم سریع فهمیدم. همون مرجع راستله

خوب فکر کردی احمقم همونجا میدونستم میفهمی همنطور که امیران فهمید فقط دیگه برا من ادا در نیار باشه تو که میدونی من مقید به چیزی نیستم ولی تو که هستی بیشتر مراعات کن

دوستان عزیزم من زهره هستم 36سال از تهران کارمند اموزش وپرورش قبلا جاهای دیگه هم کار کردم ،مجردم،این همه واقعیت زندگی من هست ،دروغ گو هم نیستم

پاک کن

اونموقع که گفتی دروغگویی باید نمینوشتی الان هم دیر شده دیگه پاک نمیشه،راستی لیسانس مدیریت دارم ،ارشد روانشناسی،همه جا کار کردم اینا عین حقیقته الان هم دانشجو هستم از کار تو کارخونه که مدیر فروش بودم تا کار تو بیمارستان روانی،اموزش وپرورش،...... هیچ ترس و دروغی ندارم که بگم