فقط یه حرف دیگه تو به من گفتی دروغگو ،اینم دقیقا توی سایت عمومی ولییییییی من مثل بعضی کاربرا نیستم که هر کی بهم اعتماد کرد توی سایت عمومی ابروش رو ببرم اگه جلوی این همه کاربر نمیگفتی دروغگو هستم متوجه میشدم با اون بعضی کاربرا فرق داری ،البته که تو بچه من حساب میشی اینو بدون.دوست داشتی برا منم گزارش بزن لغو کاربریم کنند دیگه چیزی برا از دست دادن ندارم
از بزرگی پرسیدن وفا یعنی چه؟؟؟ گفت ما انسانیم از سگ بپرس!!!!!
بعد یه کاربری جدید با شماره جدید ،همینی که الان هست زدم الان این اقای محترم ،امیر عباس به من گفتند دروغگو منم کلیت خودم رو اینجا معرفی کردم که همه بدونند من دروغگو نیستم تو تاپیک دیشب از قصد به امیران یاداوری کردم که رساله شون رو چاپ کنند چون امیران هم تو اون تاپیک قبلی که با کاربری یاس سفید ارغوانی بودم منو شناخت تو اون تاپیک این اقای امیر عباس هم بود من میدونستم که هستند اگه میخواستم راست نگم دیشب هم لو نمیدادم
عزیزم من ارشد روانشناسی دارم چند سال تو بیمارستان روانی کار کردم بعنوان کارمند رسمی الان مدتی هست مرخصی بدون حقوق گرفتم چون فرسایش روحی زیاد داشت الان بعنوان نیروی شرکتی بدون بیمه تو اموزش وپرورش کار میکنم چون رسمی هستم دیگه تو اموزش وپرورش نمیشه رسمی باشم الان من دروغی گفتم ،همهی حقیقت اینه،درست نبود ایشون به من بگن دروغگو