2777
2789

کسایی هستن که جلو جلو  همه چیزو سخت و ناممکن ببینن تو ذهنشون؟... زندگیشون پر از فکر و خیال و درجازدن و پس رفته و گیره.. . در هارو بسته میبینن... مغزشون کار نمیکنه فقط فکر میکنه .... نابرابری های مختلف تو رسیدن به زندگی و شغل و ازدواج و..حالت کیش و مات پیدا کردن..... چیکار میکنید با این افکار و احساس؟؟؟؟؟!!!! مشکل از خودمونه یا دنیا و جامعه؟

همه ی اینا به خواب بوده یعنی.....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مشکل از ذهن خودمه،نمیتونم جواب رد بدم،همه چیو واسه خودم سخت میکنم

کاش منم بتونم  رک حرفمو بگم

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
من کاری نکردم  فقط با فکر کردن دارم افسردگی میگیرم روزا هم دانشگاه سر کلاس خوابم

واقعا قدرت منفی فکر هم خیلی زیاد میتونه باشه... همین افسردگی یکیشه

من قبلاً اینطور بودم و همه چیز رو سخت و مسیر رو تاریک میدیدم مدام تشویش داشتم اما خیلی وقته دیگه این اخلاق رو کنار گذاشتم و خوش بین شدم و همه چیز رو آسون و آینده رو روشن میبینم و مشکلات ناچیز و حقیر میشمرم و جالبه واقعاً همه چیز سهل الوصول شده و انگار همه مشکلات که شاید لاینحل به نظر برسند به راحتی حل میشه حتی اگر دیر اتفاق بیفته ولی اون اتفاق میفته پس نتیجه ای که گرفتم اینه که مشکل از افکار و ذهنیات خودم بوده

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
مشکل از ذهن خودمه،نمیتونم جواب رد بدم،همه چیو واسه خودم سخت میکنم کاش منم بتونم  رک حرفمو بگم

دیدمون نسبت به دنیا محدود و بستس... خجالت...

من قبلاً اینطور بودم و همه چیز رو سخت و مسیر رو تاریک میدیدم مدام تشویش داشتم اما خیلی وقته دیگه این ...

اگه اینجوری تونستی خیلی خوبه.. ولی من هر وقت میخوام اینطوری نگاه کنم.... محکم میخورم انگار به جایی و بر میگردم خونه اول که همون مسیر رو تاریک دیدنع

اگه اینجوری تونستی خیلی خوبه.. ولی من هر وقت میخوام اینطوری نگاه کنم.... محکم میخورم انگار به جایی و ...

بله میدونم و درک میکنم که سخته ولی نشدنی نیست عزیزم

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............