2777
2789

امروز موئدم بود خبری نشد

بی بی چک نمیخوام بزنم چون باوجود منظم بودن پریودم سابقه ی عقب انداختن بی دلیل دارم

منتها نمیدونم چرا روزی چنتا جوش میزنم ،این بی سابقس😐

من دگر سوی چمن هم سرِ پروازم نیست،که پرِ بازم اگرهست دلِ بازم نیست💔ویران شده راه منت معمارنباشد،ویرانه ی مارابگذارید که ویران بماند...

انشالله بارداری 

نترس جانم که دستانم جدا شدنی نیست ز دستانت❤...این عشق بماند تا ابد در قلبت امااانت ❤ تویی ماهم پریزادم نه یک دل که صد دل به تو دادم ❤بدان که در بند تو  باشم آزاد آزااادم ❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشالله بارداری 

خدا ازدهنت بشنوه ❤️

من دگر سوی چمن هم سرِ پروازم نیست،که پرِ بازم اگرهست دلِ بازم نیست💔ویران شده راه منت معمارنباشد،ویرانه ی مارابگذارید که ویران بماند...
اره منم قبل موعدم شدید رو گونه هام جوش زدم یه جورایی التهاب بود نه جوش از همونا مامانم شک کرد

مال منم توچند روز همه نوع زده

ببخشید هم چرکی که سریع خوب شد هم مدل کورک که ملتهبه درد میکنه درحدی ک الان یکی ببینه فکرمیکنه ابله مرغون گرفتم😐

کاش منم مامان شم🥲

ان شاااااااالله 

منم ۳ساله منتظرم

مال منم توچند روز همه نوع زده ببخشید هم چرکی که سریع خوب شد هم مدل کورک که ملتهبه درد میکنه درحدی ک ...

خیره ایشالا

منکه داغون شد اون تایم پوستم

همه خواستن برن بهشت هیچ کی نخواست بسازه بهشت❤️‍🩹
خیره ایشالا منکه داغون شد اون تایم پوستم

اگه دلیلش بارداری باشه راضیم🥹

ممنون عزیزم ان شاالله