عطرین97 مدیر استارتر عضویت: 1401/02/27 تعداد پست: 314 عنوان کسی هست از علائم بارداریش جوش صورت باشه؟ 70 بازدید | 9 پست امروز موئدم بود خبری نشدبی بی چک نمیخوام بزنم چون باوجود منظم بودن پریودم سابقه ی عقب انداختن بی دلیل دارممنتها نمیدونم چرا روزی چنتا جوش میزنم ،این بی سابقس😐 من دگر سوی چمن هم سرِ پروازم نیست،که پرِ بازم اگرهست دلِ بازم نیست💔ویران شده راه منت معمارنباشد،ویرانه ی مارابگذارید که ویران بماند... 1402/12/12 | 00:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
a1403 عضویت: 1402/10/28 تعداد پست: 899 انشالله بارداری نترس جانم که دستانم جدا شدنی نیست ز دستانت❤...این عشق بماند تا ابد در قلبت امااانت ❤ تویی ماهم پریزادم نه یک دل که صد دل به تو دادم ❤بدان که در بند تو باشم آزاد آزااادم ❤
کوکوسیبزمینی۲۰ عضویت: 1402/12/09 تعداد پست: 2434 اره منم قبل موعدم شدید رو گونه هام جوش زدم یه جورایی التهاب بود نه جوشاز همونا مامانم شک کرد همه خواستن برن بهشت هیچ کی نخواست بسازه بهشت❤️🩹
عطرین97 مدیر استارتر عضویت: 1401/02/27 تعداد پست: 314 انشالله بارداری خدا ازدهنت بشنوه ❤️ من دگر سوی چمن هم سرِ پروازم نیست،که پرِ بازم اگرهست دلِ بازم نیست💔ویران شده راه منت معمارنباشد،ویرانه ی مارابگذارید که ویران بماند...
عطرین97 مدیر استارتر عضویت: 1401/02/27 تعداد پست: 314 اره منم قبل موعدم شدید رو گونه هام جوش زدم یه جورایی التهاب بود نه جوش از همونا مامانم شک کرد مال منم توچند روز همه نوع زدهببخشید هم چرکی که سریع خوب شد هم مدل کورک که ملتهبه درد میکنه درحدی ک الان یکی ببینه فکرمیکنه ابله مرغون گرفتم😐 من دگر سوی چمن هم سرِ پروازم نیست،که پرِ بازم اگرهست دلِ بازم نیست💔ویران شده راه منت معمارنباشد،ویرانه ی مارابگذارید که ویران بماند...
عطرین97 مدیر استارتر عضویت: 1401/02/27 تعداد پست: 314 کاش منم مامان شم🥲 ان شاااااااالله منم ۳ساله منتظرم من دگر سوی چمن هم سرِ پروازم نیست،که پرِ بازم اگرهست دلِ بازم نیست💔ویران شده راه منت معمارنباشد،ویرانه ی مارابگذارید که ویران بماند...
کوکوسیبزمینی۲۰ عضویت: 1402/12/09 تعداد پست: 2434 مال منم توچند روز همه نوع زده ببخشید هم چرکی که سریع خوب شد هم مدل کورک که ملتهبه درد میکنه درحدی ک ... خیره ایشالامنکه داغون شد اون تایم پوستم همه خواستن برن بهشت هیچ کی نخواست بسازه بهشت❤️🩹
goolroz عضویت: 1400/01/23 تعداد پست: 1003 ان شاااااااالله منم ۳ساله منتظرم خیلی سخته من تازه یه سال ایشالاامسال مادرشین عزیزدلم دکتررفتین؟
عطرین97 مدیر استارتر عضویت: 1401/02/27 تعداد پست: 314 خیره ایشالا منکه داغون شد اون تایم پوستم اگه دلیلش بارداری باشه راضیم🥹ممنون عزیزم ان شاالله من دگر سوی چمن هم سرِ پروازم نیست،که پرِ بازم اگرهست دلِ بازم نیست💔ویران شده راه منت معمارنباشد،ویرانه ی مارابگذارید که ویران بماند...