2777
2789
عنوان

کاش زنداداشم بفهمد

594 بازدید | 19 پست

داداشم با خانمش بحثشون شد، زن داداشم برای اولین بار اومد با من درد دل کرد جاهایی حق با اون بود جاهایی هم حق با داداشم

خیلی با هم حرف زدیم

بیشتر اون حرف زد و من گوش دادم ... 

ولی یک نکته ی مهم در کلامش بود که کاش خودش اول از همه متوجه بشه.

کلی سوء تفاهم در کلامش بود قشنگ معلوم بود کسی این حرفها رو بهش گفته ...

تا خدا هست ... زندگی هست 😊

سعی کردم این سوء تفاهم ها رو برطرف کنم نمیدونم گوش میده یا نه...

زنداداشم دختر خوبیه ولی خیلیییی تحت تاثیر خواهر و مادرش هست

متاسفانه هر دوی اونها یعنی مادرش و خواهرش قبلا طلاق گرفتن.

الان دارن ذهن این بنده خدا رو نسبت به همه چیز بدبین میکنن...

نمیدونم چرا خودش متوجه نمیشه ...

من غریبه بارها در رفتار و کلام خواهرش متوجه شدم که خواهرش کلییییییی حسادت نسبت به زندگی اینها داره... اما انگاری خودش نمیخواد قبول کنه ... 

بابا همه ی خواهرها دلسوز نیستن اینو بفهم😮‍💨😮‍💨😮‍💨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا داداشم برای زنداداشم طلا خرید با چشمای خودم دیدم چندبار جعبه طلا رو باز کرد و با حسرت هی دست میکشید به طلا بعد هی میگفت خوشبحالت...

این بماند چند روز بعد به زنداداشم میگه شوهرت هر کاری کنه وظیفه اش هست یا هی تحریکش میکنه باهم این دوتا دعوا کنن...

مرتب تو گوشش میخونه همه مردها خیانت کارن اگر زنگ زدی جواب نداد حتماداره خیانت میکنه

خلاصه مثلا از لابه لای کلام زنداداشم فهمیدم مرتب به طلاق فکر میکنه

حالا اینا کلا ۲ ساله ازدواج کردند... بعد داداشم بخاطر این دختر کلی تلاش کرد... به زنداداشم گفتم پس اونهمه عششق کجا رفت 

بعد دو سال اینطور فروکش کرد😐

فعلا چیزی نگو بزار آروم شن  الان شما هرچی بگی تاثیری نداره  بنظرم به برادرت بگو وقت مشاو ...

نه چیزی نگفتم 

اتفاقا به زن داداشم گفتم برید مشاوره ... فردا قراره بره. گفتم داداشم هم به زور شده میارم فقط برید یک بی طرف بینتون قضاوت کنه...

ولی در لفافه بهش گفتم عزیزم حواست به زندگیت باشه خودت ببین کی خیرخواه زندگیت هست کی آتیش بیار معرکه

تلخی ماجرا میدونی چیه ... 

اینه که بحث طلاق برای زن داداش من یک امر عادی هست

از دهنش پرید که داره مدرک جمع میکنه برای طلاق ...باورتون میشه... اصلا نمیتونم این قضیه  و هضم کنم

خیلی به فکر داداشم هستم

بنده خدا چقدر خودش رو کشت به این دختر برسه

عاشق شد و ازدواج کرد

چطوری بعضی ها اینقدر حسودن که حاضرن زندگی خواهر خودشون رو بهم بزنند

خود زن داداشم خیلی دختر مهربونیه ولی نمیدونم چرا حواسش به خواهر خودش نیست

تلخی ماجرا میدونی چیه ...  اینه که بحث طلاق برای زن داداش من یک امر عادی هست از دهنش پرید که ...

متاسفانه واسش جا افتاده چون هم خواهرش و هم مادرش جدا شدن 

خیلی زندگیا سطحی شده 

خیلی الان باب شده خیالشون راحته مهریه میگیرین بازمموقیعیت ازدواج دارن

خیلی پیگیر مشاوره باشید

متاسفانه واسش جا افتاده چون هم خواهرش و هم مادرش جدا شدن  خیلی زندگیا سطحی شده  خیلی الا ...

بنظرت چقدر مشاوره میتونه به آدم کمک کنه ... بنظرم هر چی مشاوره بگه ولی تا زمانی که خوده شخص نخواد شاید قبول نکنه

بنظرت چقدر مشاوره میتونه به آدم کمک کنه ... بنظرم هر چی مشاوره بگه ولی تا زمانی که خوده شخص نخواد شا ...

ببین خیلی تاثیر داره واقعا اگه ی مشاور خوب پیدا کنید خیلی مهمه 

س مدت پیگیر باشید تا با مشاوره بتونه راه درستو انتخاب کنه 

اگه نه که واقعا نمیشه کار کرد متاسفانه توی ی خانواده ای هم هست که تحریکش میکنن 

آن شالله هر چی خیر براشون پیش بیاد 

برادرتونم سعی کنه بیشتر اعتمادش جلب کنه