2777
2789

ایده هم بدید آخر هفته تولد پسرمه یه مهمونی خانوادگی میگیرم چی بپوشم

خریداتونم بذارید ایده بگیریم

تو با من قدم بزن...من تا ته دنیا جاده میسازم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حسودا در کمینند 🤭

از چند روز پیش ک لیست خریدمو گفتم و چند نفر میخواستن بترکن دیگه نمیگم

حالا زیادم نبود ولی خب 

فقط دوس ندارم انرژی منفی بگیرم برا همین

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 ای پرچمت من را کفن استقلالم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄👑💫 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

گرفتم ولی عکس نمیتونم بذارم دخترم خوابه

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

شلوارشو دارم با کتونی جردن اگه پیراهنو پیدا کنم عالی میشه

متولد ۸۴هستم نه ۹۰🌱تا خودم نگفتم لایک نکن🌱ما از نسل کوروش بزرگ هستیم نه اعراب پس اصلیت و دین  خودتونو فراموش نکنید(چو روزی مرا عمر پایان رسید. زمانی که جانم ز تن پر کشید. نه تابوت باید مرا بر بدن. نه با مومیایی کنید ام کفن. که هر بند این پیکرم بعد از این. شود جزوی از خاک ایران زمین) 🌱                      کوچه دیاگون. سکوی نه و سه چهارم. هاگوارتز. گریفیندور

واسه تولد پسرت شومیز با دامن یا شلوار بپوش

باید برم بخرم همه لباسام تکراریه 

دلم لباس اسپرت میخاد از بس همیشه خانومی پوشیدم

تو اف زمستونه چن تیکه گرفتم نصف قیمت چیز خاصی نیستن یه مانتوی بلند سبز با لباس خونگی ک برا مهمونی ا ...

مبارکت باشه قشنگم اگه دوستداشتنی عکس بذار

مثل منی که منم یه مانتو کتی گرفتم الان اومدم خونه یه جوری شدم  

فک کنم همه مثل همیم منم مانتو گرفتم دوسش ندارم طبق هرسال😂

منم دامن پلیسه و یه کت گرفتم برای توی خونه بپوشم  برای بیرونم یه کتو شلوار دمپایی گرفتم

عکس می‌ذاری منم ایده بگیرم؟