2777
2789

گفتم که شوهرم خیلی احترام بهم میزاره و دوسم داره تو عروسی فامیلشون خیلی مست بود به دختری که ۱۸ سالگی ازش خواستگاری کرده بود نگاه کرد بعد من داشتم دیوونه میشدم دوروز باهاش حرف نزدم گفت چرا قهری گفتم به خاطر نگاهت تو عروسی بعد روز بعد اومد گفت دوروزه همش دارم فک میکنم به کی نگاه کردم توروخدا بگو به کی نگاه کردم اصلا نمیدونم منظورت چیه من اونجور آدمیم واقعا منم گفتم به یه دختری که اصلا نمیدونم کی بوده اونم کلی خجالت کشید چون کلا سنگینه شوهرم گفت وای چقد زشت بوده

من یکی واقعا خوشم نمیاد اصلا و ابدا

🔴یه قرص خوب برا چاق شدن بگید🔴خیلی لاغرم 😭😭😭   جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏 . اگه جوابت ندادم یعنی جواب ابلهان خاموشیت سکوت منو به حساب زرنگی خودت نذار اینجا یه سایت عمومیه اگه توو دنیای واقعی ببینمت جررررت میدم*.                               🛑🛑🛑 قرص گین آپ و ضرراتش   :  خب راستش من خیلی لاغرم وزن 40و قد 160 دم عروسیم خیلی دلم میخواست تپل شم یا حداقل صورتم یکم گونه داشته باشه رفتم گین آپ گرفتم خوردم کم کم تپل شدم و خیلی خوشگل شدم میخواستم فقط یه ماه بخورم که یه ماه خوردم و عروسیم یه ماه عقب افتاد و دوباره مجبور شدم ادامه بدم و دوباره عروسیم عقب افتاد و خلاصه سه ماه خوردم توو این سه ماه اشتهام خیلی زیاد شد و9 کیلویی چاق شدم و خیلی خیلی خوشگل شدم دوسه هفته قبل عروسیم یهو تمام بدنم مخصوصا صورتم پر جوش شد یه جوشا خیلی وحشتناک که هرچی محلول و اینا میزدم و قرص مصرف کردم گم نشدن خیلی خیلی عوارض بدی روم داشت یه عروس بودم با صورت پره جوش پریودام هر دو هفته یه بار شدن با خونریزی زیاد قرص ول کردم کل وزنم برگشت تمام بدنم پره ترک پوستی شد معده دردا شدیدی میگرفتم حس میکردم شکمم پره باده نفخ بدی گرفتم پا درد شدم خلاصه که همه این مریضی ها تا یه سال درگیر بودم تو رو خدا به هر قیمتی نخواه چاق شی اونم با قرص باور کن تمام قرص چاق ها هورمونی هستند با دستکاری کردن هورمون ها یه چاقی کاذب به آدم میدن و آدم پوکی استخوان میگیره که بدترین بیماری هاست اون موقع یکی از. آشناهام میگفت نخور من خوردم پوکی استخوان گرفتم استخون لگنم سیاه شده تا چندماه راه نمیتونستم برم با خودم گفتم من لاغرم دیگه آب از سرم گذشته بذار هر اتفاقی نیوفتاده بیوفته با اینکه خیلی لاغرم دیگه تن به قرص چاقی نمیدم به توبه کردن افتادم  🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

طبیعیه خوشت نیاد ولی چرا درگیری درست میکنی و یه جورایی بهش یاداوری میکنی 

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

چیزی نیست بابا خاهرم رفته بودن عروسی اونم دید دختررو ولی میگف خودم نشستم جلوش که شوهرم نگاش نکنه البته همچین ادمی نیست نگا کنه ها ولی خاهرم باز حسود 

خدایا رضامو به خودت میسپرم مراقبش باش❤️🥺 رضا همه کس منه خدا جونم ازم نگیریش ی وقت 🥲💕رضا قشنگ ترین اتفاق زندگی منه خراب نکنی خدا جونم.بحث داریما ولی نباشه میمیرم.با خوشحالیش خوشحالم با ناراحتیش ناراحتم با صداش زندگی میکنم با بغلش اروم میشم کلا بغلش حس خیلی خوبی دارهههه 🥰🤗 خدایا خودت برام نگهش دار 💋💕 میدونم کفره ولی واسم خداعه🫠🥲 تویی که داری اینو میخونی جون عزیزت ی صلوات بفرس به خاستم برسم.       

حالا به نظرت باید من چی بگم که دوسال قبل از اینکه همسر آقایی بشم آدرس یه دخترو به خواهرش دادم که براش بگیرنش

یا رب این نو گلان خندان که سپردیشان به من  سخته کمکم کن درست پرورششان بدهم   

ولی چه کنم که من یادم میفته عصبی میشم حالا امشب الکی بحث کس دیگه ای رو وسط کشیدم گفتم فلانی گفته سعید خواستگار من بوده الانم که زن داره حتما دلش هنوز پیش منه شوهرمم گفت بیخود گفته هرکی بره خواستگاری هرکی که عاشقش نیست طرف میره خواستگاری کسی جواب رد بشنوه  که دیگه نمیشه زن نگیره یا بگه آره  دلش پیش فلانیه هنوز....نظر شما چیه کاش میشد اونشب لعنتی رو فراموش کنم

من شوهرم قبل من خاستگاری نرفته بود ولی خالش و مامانش یه دخترو بهش پیشنهاد میدادن ک دختره هم فامیلمونه و بشدت خوشگل بعد شوهرم قبول نکرد اون دخترو اون دختره هم با یکی دیگ نامزد شد بعد وقتی نامزد بود با پسرخالش و دوست پسر خالش رل زد و ازش حامله شد نمیدونم حالا از کدومشون حامله شد ولی اینو میدونم ک کلا با نامزدش رابطه و اینا نداشتن فیلماش کلا پخش شد ابروش رفت:)) 

مادرشوهر من چپ رفت راست رفت گفت فلانی شوهرتون میخواست بعد ب شوهرم گفتم چرا میخواستت گفت هیچی ی مدت میرفتم خونشون اونا فکر کردن بخاطر دخترشونه، دختره خیییلی وقته ازدواج کرده یعنی خیلی قبل ما، ولی حساس شدم دیگه، دست خودم نیس

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

اصلا نپرسیدم ازش و هیچ وقت هم نمی ذارم درباره این چیزا حرف بزنه برام . زندگی قبل از من تموم شده و رفته ، ربطی به من نداره 

شما هم الکی انقدر حساس نباش . اگه شوهرت دور از جون سر و گوشش میجنبید حق داشتی حساس باشی ولی وقتی میگی اهل این حرفا نیست زیاده روی نکن الکی چون نتیجه عکس میده و به جای اینکه بهت نزدیک بشه بدتر دورش میکنی از خودت

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم