2777
2789
همیشه حس میکنم آدمای کرج یجورین انگار هیچوقت نمیتونم اونجا زندگی کنم 

چرااا 🥲

همه جا خوب و بد زیاد داره...

با این که حتی تو زندگیمون یه روز خوبم با هم ندیدیم امام هنوزم باور نکردم ما زنده ایمو از هم بریدیم🙃💔 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۳۲

اووو از من بزرگترین 

فکر میکردم حدودا ۲۰ اینا باشین😁

همسایه ندارین با اونا دوست بشین؟

با این که حتی تو زندگیمون یه روز خوبم با هم ندیدیم امام هنوزم باور نکردم ما زنده ایمو از هم بریدیم🙃💔 
چرااا 🥲 همه جا خوب و بد زیاد داره...

نه میدونی از چندتا ازدوستای کرجی شنیدم اونجا همه دختر وپسر قلیونی و مشروب میخورن خب من این نوع زندگی انگار برام سخته

اگه برات ف.ال ابجد و پاسور گرفتم توهم بجاش منو دعاکن🤍🌱

اووو از من بزرگترین  فکر میکردم حدودا ۲۰ اینا باشین😁 همسایه ندارین با اونا دوست بشین؟

شما چند سالتونه؟

همسایه ها سنشون بالاس و خیلی خودشونو میگیرن چندتایی ک دیدم

دنیا هستم:)

نه میدونی از چندتا ازدوستای کرجی شنیدم اونجا همه دختر وپسر قلیونی و مشروب میخورن خب من این نوع زندگی ...

همه جا خوب و بد هست عزیزم دیگه نمیشه گف یه شهری اینجوریه تقریبا همه حا جوونا اینجورین

نه میدونی از چندتا ازدوستای کرجی شنیدم اونجا همه دختر وپسر قلیونی و مشروب میخورن خب من این نوع زندگی ...

اووو اره خب تا دلت بخواددد 

من خودم قاطیشون نمیشم...

نه عزیزم هیچ وقت نبود و نیست از فردا فکر کن یک دوست خوب داری باهاش صحبت کن تا مشکلات هم درست کنه خصو ...

بچه که دارم فقط ازم دورن یکیشونو پنج ساله ندیدم خدا اگر التماسامو میشنید منو ب بچه هام میرسوند

شما چند سالتونه؟ همسایه ها سنشون بالاس و خیلی خودشونو میگیرن چندتایی ک دیدم

من دارم میرم تو ۲۰ سال

وا انقد بدم میاد ادم خودشو بگیره

بچه که دارم فقط ازم دورن یکیشونو پنج ساله ندیدم خدا اگر التماسامو میشنید منو ب بچه هام میرسوند

بله باهش دوست شو تا کارتو انجام بده او از تو‌مهربونتره بزارش تو رودر وایسی تا کارت رو انجام بده

اره براهمین میگم البته که آدمای خوبم مثل شما هست 

لطف دارید شماا 

جسارتا خودتون ساکن چه شهری هستین؟تهرانین؟