2821
2789

سوالم اینه که ممکنه با انرژی منفی و فکرای شدیدا منفی درمورد چهرمون مثلا هی بگی خوشگل نیسم دماغم فلانه چشام فلانه قیافمون عوض شه و بد شه؟!

برعکسش چییی؟؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره دیگه گلم من خیلی امتحان کردم قانون جذب اینطوریه هرچی رو ببینی باور کنی اون اتفاق میفته

میشه از تجربیاتتون بگین؟دوس دارم بیشتر درباره ی این قانون بدونم

میشه از تجربیاتتون بگین؟دوس دارم بیشتر درباره ی این قانون بدونم

مثلا من قبلا میگفتم وای چقد صورتم کوچیکه چرا اینجوری صورت همه بزرگه مال من کوچیک بعد یه مدت دیگه یه جوری از خودم بدم میومد که نگوووو بعدش کسی که منو دوست داشت داشتیم باهم حرف میزدیم بهش گفتم اره منم صورتم کوچیکه فلانه گفت آره معلوم نیست تپله خوبه منم بعد اون هر وقت جلو آینه میومدم مثبت فکر میکردم میگفتم نه معلوم نیست که خیلی خوبه تپلی چقد بهم میاد زیاد ذهنموهم درگیر نمیکردم الان همه میگن خیلی خوشگلتر شدم هرکی منو میبینه میگه چقد خوشگلی چون من خودم هر وقت خودمو جلو آینه میبینم خوشحالم از قیافم خیلی خوشم میاد این باعث میشه دیگرانم از من خوششون بیاد

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز