2777
2789
عنوان

شوکه شدم

166 بازدید | 9 پست

یه زنه درهمسایگی خونه خواهرم اینا خودکشی کرده زن جوون خوشکل بادوتابچه

برای خداکاری نداره که من دوباره مامان بشم ودلم روشنه که دوباره مامان میشم توروخدابرام دعا کنید❤️❤️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدارحمتش کنه چرا؟

ازشوهرش جداشده بوده دوتاپسر داشته پسر بزرگه با پدرش یه شهر دیگه بودن پسر کوچیکه کلاس اولی بامامان

برای خداکاری نداره که من دوباره مامان بشم ودلم روشنه که دوباره مامان میشم توروخدابرام دعا کنید❤️❤️❤️

پدر همین خانوم از یه استان دیگه میاد خونه دخترش .این خانمم صبح بچه را راهی مدرسه میکنه ‌باباش هم توخواب بوده که این اتفاق می افته،

ازشوهرش جداشده بوده دوتاپسر داشته پسر بزرگه با پدرش یه شهر دیگه بودن پسر کوچیکه کلاس اولی بامامان

الهی بمیرم یه مادر هیچوقت راضی نیست از بچش جدا بشه😭😭چقدر سختی کشیده بوده دیگه😭😭

الهی بمیرم یه مادر هیچوقت راضی نیست از بچش جدا بشه😭😭چقدر سختی کشیده بوده دیگه😭😭

اعصابم برای همین بچش که کلاس اوله خوردشده،چطوری بابچش وداع کرده وفرستادش مدرسه،وای وقتی بچش از مدرسه برگشته،وای خدادارم دیوونه میشم