آعلین مدیر استارتر عضویت: 1401/01/30 تعداد پست: 255 عنوان شوکه شدم 166 بازدید | 9 پست یه زنه درهمسایگی خونه خواهرم اینا خودکشی کرده زن جوون خوشکل بادوتابچه برای خداکاری نداره که من دوباره مامان بشم ودلم روشنه که دوباره مامان میشم توروخدابرام دعا کنید❤️❤️❤️ 1402/12/11 | 23:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مریم08 عضویت: 1401/12/26 تعداد پست: 8629 ای بابا چرا خودکشی اینقدر زیاد شده خدایا شکرت واسه همه داده هات که هرچی بوده به صلاحم بوده حتماً
آعلین مدیر استارتر عضویت: 1401/01/30 تعداد پست: 255 خدارحمتش کنه چرا؟ ازشوهرش جداشده بوده دوتاپسر داشته پسر بزرگه با پدرش یه شهر دیگه بودن پسر کوچیکه کلاس اولی بامامان برای خداکاری نداره که من دوباره مامان بشم ودلم روشنه که دوباره مامان میشم توروخدابرام دعا کنید❤️❤️❤️
آعلین مدیر استارتر عضویت: 1401/01/30 تعداد پست: 255 پدر همین خانوم از یه استان دیگه میاد خونه دخترش .این خانمم صبح بچه را راهی مدرسه میکنه باباش هم توخواب بوده که این اتفاق می افته، برای خداکاری نداره که من دوباره مامان بشم ودلم روشنه که دوباره مامان میشم توروخدابرام دعا کنید❤️❤️❤️
nooobodyy عضویت: 1402/06/29 تعداد پست: 1219 ازشوهرش جداشده بوده دوتاپسر داشته پسر بزرگه با پدرش یه شهر دیگه بودن پسر کوچیکه کلاس اولی بامامان الهی بمیرم یه مادر هیچوقت راضی نیست از بچش جدا بشه😭😭چقدر سختی کشیده بوده دیگه😭😭
آعلین مدیر استارتر عضویت: 1401/01/30 تعداد پست: 255 الهی بمیرم یه مادر هیچوقت راضی نیست از بچش جدا بشه😭😭چقدر سختی کشیده بوده دیگه😭😭 اعصابم برای همین بچش که کلاس اوله خوردشده،چطوری بابچش وداع کرده وفرستادش مدرسه،وای وقتی بچش از مدرسه برگشته،وای خدادارم دیوونه میشم برای خداکاری نداره که من دوباره مامان بشم ودلم روشنه که دوباره مامان میشم توروخدابرام دعا کنید❤️❤️❤️