2777
2789

میگه دخترمو ۱۷ سالگی شوهر دادم الان ۱۹ سالشه غذای ۴۰ نفرو درست میکنه هر روز خونش پره مهمونه همه رو راه میندازه والا داره زندگیشو میکنه چی بود میموند خونه روز به روز وسواس میگرفت میگفت اینو نمیخوام اونو نمیخوام

حالا من ۲۱ سالمه چون ۶ ماهه اصلا آشپزی نکردم کلا یادم رفته بود مامانمم برنجو عوض کرده بود

امروز مامانم نبود کمی غذا رو خمیر کردم یعنی هر چی بود جلوی داداشمو دوستش( ۹ سالشونه) بهم گفت گفت ماهم باید تو رو زود شوهر میدادیم الان یه کتک سیر میخوردی ‌

دختره از تو کوچیک تره غذای  ۴۰ نفرو میپزه هر روز خونش پر مهمونه تو بی لیاقتی تو شوهر کنی بیرونت میکنن روز اول 

چکار کنم دلم گرفت از زخم زبون هاش😔😢😭😢💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به مامانت بگو من ۲۴سالمه هنوز نمیتونم برنج درست کنم😂کلا اشپزیم بلد نیسم

بگو بهش تا بهت امیدوار شه

از دوران خوارزمشاهیان من در نی نی سایت خواننده خاموش بودم😂اگه دوست داشتی واس حل مشکلاتم ی صلوات بفرس🙃یخ زیر لب گفت :(چه فایده که زندگی کنی و کسی را دوست نداشته باشی ؟چه فایده که کسی را دوست داشته باشی ولی نگاهش نکنی!) روزها یخ به آفتاب نگاه می کرد. خورشید و درخت می دیدند که هر روز کوچک و کوچک تر می شود. یخ لذت می برد ،ولی خورشید نگران بود. یک روز که خورشید از خواب بیدار شد تکه ی یخ را ندید. نزدیک شد. از جای یخ ،جوی کوچکی جاری شده بود. جوی کوچک مدتی که رفت، توی زمین ناپدید شد. چند روز بعد، از همان جا، یک گل زیبا به رنگ زرد، به شکل خورشید رویید.هر جایی که آفتاب می رفت، گل هم با او می چرخید و به او نگاه می کرد.گل آفتاب گردان هنوز خورشید را دوست دارد، او هنوز عاشق خورشید است. ❤️✨
دیگه لابد زمانی که داشته حرف همسایمون تو گوش میداده شنیده و ب زبون آورده ...از پسر بچه۹ساله چه توقعی ...

مامانم میگه این حرفارو بهم 

منظورم این بود که امروز داداشم دوستشو آورده بود خونه که جفتشون ۹ سالشونه جلوی اون گفت خیلی بد شد الان میره تو خونشون میگه

چرا انقدر طرز فکر مادرتون‌وحشتناکه؟منم دوران عقد اشپزی بلد نبودم بعد عروسی به کمک نت یاد گرفتم

اشپزی هنر نیست همه یاد میگیرن!

همیشه برای ماندن دلیل هست..وبرای رفتن بهانه..
چرا انقدر طرز فکر مادرتون‌وحشتناکه؟منم دوران عقد اشپزی بلد نبودم بعد عروسی به کمک نت یاد گرفتم اشپز ...

مامانم کلا ۲۰ روز ۲۰ روز تابستون بهار میره دهات پیش مادربزرگم کلا خونه و خرید و آشپزی با منه حالا خیلی وقت بود آشپزی نکرده بودم یکم خمیر شد خوب نیست یه بار خراب شد کل اون وقتایی که خوب شده بود رو از یاد برد

به همسایه میکفتی خوشحالی دخترت عین کوزت میشوره میسابه  حالا اگر سفرای خارج میرفت هر روزش تفریح خوش گذرونی بود اره اینکه چهل نفر میان میخورن میریزن میرن اینم میپزه میشوره تمیز میکنه فکز میکنی خوشبختش کردی 

بحث با نادان توهین به شعور خودمه🙏🏼
مامانم کلا ۲۰ روز ۲۰ روز تابستون بهار میره دهات پیش مادربزرگم کلا خونه و خرید و آشپزی با منه حالا خی ...

قدر نمیدونه..همسایه رو دیدن فکرمیکنن شاهکار کردن بچه رو تو سن کم رد کنن که حمالی بقیه رو بکنه

همیشه برای ماندن دلیل هست..وبرای رفتن بهانه..
منم دلم سوخت برای دختره اما اینا میگن داره زندگی راه میندازه 

اون زندگی نیست برده گیه گلم این طریق زندگی برا زمان قدیم بود الان کلن ورژن زندگیا عوض شده بجای ناراحتی بهشون بگو حمالی این اون کردن هنر افتخار نیست 

بحث با نادان توهین به شعور خودمه🙏🏼

ازدواجی که تو قبلش به استقلال مالی و عقلی نرسیده باشی و نفهمی از زندگی چی می‌خوای و قبل رفتن به دانشگاه و جامعه بری خونه‌ی شوهر واقعا چه ارزشی داره.

چقدر فرق می کنه که واقعا عاشق آدم درست بشی و ازدواج کنی با اینکه فقط شوهر کنی و بری

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…