2777
2789

چندروز پیش تایم طولانی مجبور شدم تو هوای سرد بمونم 

از سرما خوردگی نه آبریزش بینی سرفه اینا هیچی ندارم 

اما چیزی که خیلی اذیتم می‌کنه گوش درد گلو درد 

به سختی آب دهنمو قورت میدم 

دمنوش اینا همه چی خوردم 

الان نگاه کردم گلوم چرک نکرده ولی نمیدونم چرا درد میاد 

به اندازه یک ربع ده دقیقه ظهر لرز داشتم 

چیکار کنم خوب بشم کمکککک

خدایا...                                                                            نه من آنم که دست ازدعابردارم ،نه توآنی که دست خالی برم گردانی:) 

کرونا

نه من همش ماسک دارم 

مشگل اصلی گلومه اذیت می‌کنه 

البته بدنمم خسته اس انگار 

خدایا...                                                                            نه من آنم که دست ازدعابردارم ،نه توآنی که دست خالی برم گردانی:) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داری مثل من مریض میشی. منم تب و لرز سرگیجه گوش درد گلو درد شدید که نمیتونم آب دهنمو قورت بدم

وایی اره اصلا نمیتونم آب دهنمو قورت بده 

خیلی اذیتممم

باید برید دکتر لرز نشانه عفونت هستش

از دکتر میترسم نمیتونم برم 

سینه پهلوکردی..روغن زیتون داخل ظرف روحی بریز یه کوچولوگرمش کن پهلوهاتو..باگردن ماساژ بده ..یه قاشق سرکه با چندتاقاشق گلاب باکمی اب مخلوط کن هربیست دقیقه قرقره کن ...دمنوش پونه بازنجبیل وعناب درست کن بخور

مسکن بزن همین امشب و اینکه ممکنه سینوست عفونت داشته باشه . به خاطر گوش درد شدیدت میگم

امپول نمی‌زنم  

نمیدونم چمه هر چی آبلیمو عسل و ابمیوه میخورم لیمو شیرین از گلو درد گوش درد کم نمیشه

ترس نداره  معاینه می‌کنه و دارو تجویز میکنه

خب از نظر شما میری دکتر معاینه می‌کنه دارو میده 

ولی واسه من خیلی ترسناک