2777
2789

سلام عزیزان من دو روزی میشه یکی از دندون هامو عصب کشی کردم، و اولین بار هست که دندونم رو عصب کشی کردم 

و حسابی هم درد می‌کنه 

میگم نکنه ماده پر کردن واسه عصب کشی رو دکتر کم زده که درد می‌کنه ...

یا اینکه درد عصب کشی عادیه؟ 

آخه من دندون هم پر کردم دردش همون موقع هست و بعد از اتمام کار دیگه درد رو احساس نمی کردم 

اما این عصب کشی دو روزه که حسابی داره اذیتم می‌کنه.

کسی تجربه داره ؟؟ 

ممنون میشم راهنمایی کنید.

بستگی به دندون و شدت خرابیش داره من کلی دندون عصب کشی کردم بعدش دیگه درد نداشت ولی آخرین تا چند روز درد داشت مراجعه کردم خود دندونپزشکه گفت مسکن بخور طبیعیه

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عصب کشی وترمیم ریشه داشتم دکتر گفت مسکن بخور درد نداشتم

آها 

دکتر چیزی نگفت حقیقتا 

ولی خودم مسکن که میخورم خیلی خوب میشه 

اثر مسکن که می‌ره دوباره درد میگیره 

نگرانم بد عصب کشی نشده باشه 

مرسی عزیزم 😘

بستگی به دندون و شدت خرابیش داره من کلی دندون عصب کشی کردم بعدش دیگه درد نداشت ولی آخرین تا چند روز ...

آها این دکتر که چیزی نگفت مسکن بخورم یا نه 

ولی همش نگرانم نکنه خوب عصب کشی انجام نداده که اینقدر درد می‌کنه.

مرسی عزیزم از نظرت😘

ای وای شش ماه چه جوری این درد رو تحمل کنم😣😣😣  همش نگرانم نکنه دکتر خوب عصب کشی نکرده باشه

شایدزودترخوب شد،نمیدونم ازچیه ولی واسه من خیلی دردمیکرد،الانم گاهی دردمیکنه

بگذار بگویند و بگویند و بگویند،بگذار ببرند و بدوزند و بپوشند،تو بخند!گوش بده!خیره بمان!هیچ مگو.