آموختن بدون درد و رنج اتفاق نمیافتد،کسی نمیتواند چیزی بدست آورد، اگر بهای آن را نپردازد. با تحمل درد و رنج و فائق آمدن بر آن، میتوان قلبی قدرتمند به دست آورد،قلــ♥️ــبی تمام فلزی! ادوارد الریک
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
باید دِلِت دریا باشه ، تا خدا بهت کِشتی بده.!🌝🪴 تعصب واکنشی جبرانیست علیه تردیدی پنهانی... بیشتر مردم علاقه چندانی به آزادی ندارند، چون آزادی مستلزم و در بر گیرنده ی مسئولیت است و بیشتر مردم از مسئولیت واهمه دارند.
من ۲ ساله پشتم سالای قبل هم چهارشنبه سوری و هم سیزده میرفتم ولی امسال حوصله اقوام اصلا ندارم خرید هم در حد یک ساعت لباس یه ساعت هم ماهی گلی اتفاقا بیرون رفتن خوبه ولی من بی حوصله شدم
کاربری سوممه جدید نیستم برای سال ۹۸ خدای عرضه اینو بهم بده که برای هدفم بجنگم و بهش بالاخره برسم 🙏