2777
2789
عنوان

اسهال اوایل بارداری طبیعیه؟؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 7014 بازدید | 57 پست
راستی یادت رفت بگم مبارکه انشالا سالم بیاد بغلت 

قریونت برم عزیزم همچنین نی نی توام دعا کن برم تشکیل قلب و تشکیل شده باشه.تازه امروزم شکمم چن بار ضربه دید خیلی میترسم

امشب دوباره...بارون‌غم‌میباره!از حال این دل کسی خبر نداره🖤🥀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه درد شدید نه یه درد کم فقط سینه هام یکم درد می‌کنه لکه بینی اینا هم ندارم اصلا 

منم‌مص توام عزیزم کی میخای بری سونو قلب.انشالا نی‌نی دوتامون صحیح و سلامت به دنیا بیاد

قریونت برم عزیزم همچنین نی نی توام دعا کن برم تشکیل قلب و تشکیل شده باشه.تازه امروزم شکمم چن بار ضرب ...

ایشالا که قلبش تشکیل شده ایشالا که هیچی نشده از این به بعد هم نمیشه چندماهه دیگه سالم میاد بغلت اما خیلی‌ مراقب خودت باش ماه های اول 

منم‌مص توام عزیزم کی میخای بری سونو قلب.انشالا نی‌نی دوتامون صحیح و سلامت به دنیا بیاد

فردا وقت دکتر دارم اخه من قرار بود این ماه پریود شدم برم تخمک کشی شروع کنم دکترم عکس رنگی هم این ماه انداخته بودم باتوجه به عکس ذخیره تخمدان خیلی پایین اصلا انتظارش نداشتم من مرکز مام میرم دکترم هم دکتر لاهوتی هست 

سن بارداریو برا سونو قلب چطور حساب میکنن و کی میرن ؟

من بر اساس پریودی ۶ هفته و ی روزمه اما فک‌کنم تو سوتو برم بگن ۵ هفته وچن روزم باشه سونو قلب هم باید ۸ هفته رف

فردا وقت دکتر دارم اخه من قرار بود این ماه پریود شدم برم تخمک کشی شروع کنم دکترم عکس رنگی هم این ماه ...

پس‌مواظب خودت باش خیلی

لطفا اگه اطلاعی دارین بگین خیلی نگرانم  تا چندروز دیگه نمیتونم برم دکتر

اولین باره مورد اسهال رو میشنوم

ولی هـــــــر چـــــیـــــــزی تو بارداری طبیعیه 😂

حتی اگه دستت قطع شه ، یا رو سرت شاخ دربیاد ، چون بارداری ، طبیعیه

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻