2777
2789
عنوان

کنکور لعنتی

| مشاهده متن کامل بحث + 2136 بازدید | 41 پست
تجربی

شروع کن عزیزم نگران نباش...

نصف کنکور معدله یعنی فقط ۱۰ کتاب رو نهایی بخونی و معدلت خوب باشه نصف راه رو رفتی ۵۰ درصدشم معدله بشین ۷۰ درصد مطالب رو بنویس و بخوب بخون برو کنکور بده هرچی تونستی جواب بده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پیش روان پزشک رفتم همون قرصای افسردگی اینا بهم داد ولی استرسم همیشه هستش نمیدونم چرا روم تاثیری ندار ...

یکم روش زندگی و دیدت رو عوض کن،…مثلا همینکه جلو خانوادت وانمود میکنی درس میخونی ولی نخوندی بهت استرس میده….ببین بعضی چیزا هست که اصلا به چشم نمیاد ولی خیلی  استرس و دلشوره میاره.

شبها زود بخواب ، روزی نیم ساعت پیاده روی کن  حتی شده تو خونه،…تا حد ممکن گوشی رو دور کن .

از الانم شروع کن بخون ولی با خونسردی و آزمایشی ، نه با توقع یه رتبه قبولی خوب ، حتی به خانوادتم بگو نمیتونم ولی سعی میکنم بخونم……بهرحال یه جایی قبول میشی …زیاد فرق نداره 

شروع کن عزیزم نگران نباش... نصف کنکور معدله یعنی فقط ۱۰ کتاب رو نهایی بخونی و معدلت خوب باشه نصف را ...

اره اره 

۵۵ روز مونده تا کنکور اردیبهشت  میخوام بخونم هرچقدر تونستم بعدش برا نهایی شروع کنم امیدوارم بتونم😘💪

یکم روش زندگی و دیدت رو عوض کن،…مثلا همینکه جلو خانوادت وانمود میکنی درس میخونی ولی نخوندی بهت استرس ...

شبا همش تو فکرم نزدیکا صبح خابم میبره انقد فکر و گریه میکنم🥲 طول روز هم همش نا امید و کسل و بی حال 

اره اره  ۵۵ روز مونده تا کنکور اردیبهشت  میخوام بخونم هرچقدر تونستم بعدش برا نهایی شروع ک ...

دقیقا همین کارو بکن...

من خودم پشت کنکور انسانیم و هیچی نخوندم ولی خیلی انگیزه دارم چون این مدت رو کامل میخام بخونم فقط واسه کنکور تازه کار من از تو سخت تره چون ۴۰ درصد منابع فرهنگیان هم باید بخونم و بعدش بکوب واسه نهایی میخونم ببین من امسال سال آخریه که میتونم برای هدفم یعنی فرهنگیان تلاش کنم و هرطور حساب کنی شرایطم ازتو سخت تره ولی ناامید و تسلیم نمیشم

دقیقا همین کارو بکن... من خودم پشت کنکور انسانیم و هیچی نخوندم ولی خیلی انگیزه دارم چون این مدت رو ...

امیدارم به هدفت برسی خواهری❤️😍افرین به شما. انشالله منم بتونم بخونم و گریه هامو هم کنار بزارم دیگه😖

شبا همش تو فکرم نزدیکا صبح خابم میبره انقد فکر و گریه میکنم🥲 طول روز هم همش نا امید و کسل و بی حال& ...

همون نخوابیدن شب همه زندگیتو نابود میکنه

حالا اینقدر بیدار موندی گریه کردی چیزی درست شد؟

فقط روزهای زندگیت با مساله و نا امیدی گذشت

این چرخه معیوب رو درست کن ، بقیش درست میشه.

همون نخوابیدن شب همه زندگیتو نابود میکنه حالا اینقدر بیدار موندی گریه کردی چیزی درست شد؟ فقط روزها ...

اره درست میگی به خدا بیشتر وعده های غذایی رو هم تو اتاقم میخورم از بس چشام همیشه پف کردن .

اره درست میگی به خدا بیشتر وعده های غذایی رو هم تو اتاقم میخورم از بس چشام همیشه پف کردن .

وقتی تو یه مشکل گیر میفتی ، از بالا به پایین نگاه کن .

فرض بزار اصلا دانشگاهم نرفتی، خب چی؟دنیا تموم نمیشه، بدبخت هم نمیشی شاید حتی به نفعت باشه.اینهمه رفتن بعد چند سال با مدرک نشستن تو اسنپ یا ارایشگاه یا….

سخت نگیر زیاد ازونور بوم میفتی.

وقتی تو یه مشکل گیر میفتی ، از بالا به پایین نگاه کن . فرض بزار اصلا دانشگاهم نرفتی، خب چی؟دنیا تمو ...

ولی من به درس علاقه داشتم و تنها راهی که میتونم زندگیمو تغیر بدم کنکوره که متاسفانه اینم اینطور💔 حیف هیچ چیز اونجور که میخوایم نمیشه .همه چی مونده تو دلم

اره اره  ۵۵ روز مونده تا کنکور اردیبهشت  میخوام بخونم هرچقدر تونستم بعدش برا نهایی شروع ک ...

زیست و میتونی گیاهی رو حذف کنی اما چون ترکیبیه باقی مباحثو بااید بخونی 

درسنامه ی کتاب تستارو مطلقا نخون چون حجم بالایی داره و وقت گیره کل وقتت پا درسنامه زیست میره که فقط تمومش کنی 

کتاب رو کلمه ب کلمه بخون و برو تست بزن 

برا فیزیک نوسان و موج و اتمی رو با قضاتی بخون فیلماشو ببین ۳۰درصد فیزیک نواسان و موج هست بخوای درصد اضافه کنی فشار و دما هم بخون 

ریاضی اول پیش نیاز هارو بخون بعد تابع مشتق حد..

شیمی هم مسائل اسید و باز و میتونی حذف کنی و استو رو در حد متوسط بخون

زودتر بخون که بعدش بری فقط و فقط تست بزنی از نهایی غافل نشو روزانه ۳ساعت واسش وقت بزار

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

زیست و میتونی گیاهی رو حذف کنی اما چون ترکیبیه باقی مباحثو بااید بخونی  درسنامه ی کتاب تستارو ...

ریاضیو همین دوره فینیتو کرمی اگر میشناسی. اینو ببینم تاثیر داره به نظرت؟  زیست رو هم جزوه عمار لو دارم. فیزیک هم خواستم نوسان و موج رو حذف کنم چون به نظر سخت میومد تا حالا هم نخوندمش  حالا بخونم درسته؟

ولی حجمشون زیاده فک نکنم برسم نهایی بخونم تا بعد کنکور اردیبهشت.  نمیدونم شایدم شد🤦🏻‍♀️آخ چرا نخوندم تا الان . 

ریاضیو همین دوره فینیتو کرمی اگر میشناسی. اینو ببینم تاثیر داره به نظرت؟  زیست رو هم جزوه عمار ...

خنگ شدی؟؟؟؟

نوسان و موج بشدت راحته و درصد بیاره

قضاتی هم برا نهایی ۳ساعته جمعش میکنه هم اینکه برا کنکور فوق العاده محشره بدون راه حل های طولایی و هر تستی رو تو ۶ ۷ ثانیه حل میکنه برو تلگرامش عضو شو

آره ریاضیم کرمی عالیه از صفر واست میگه تا بیای بالا اول مبتدیشو ببین که پایه تو بسازه

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

ولی من به درس علاقه داشتم و تنها راهی که میتونم زندگیمو تغیر بدم کنکوره که متاسفانه اینم اینطور💔 حی ...

با ارامش و خونسردی شروع کن ، انشالله میتونی 

امسال نشد، عیب نداره . سال دیگه ، ولی برنامه هاتو به کسی نگو ، آهسته و پیوسته برو جلو بقیشم بسپر بخدا

بیشتر وقتا اونجور که توقع داری نمیشه ، ولی تو تلاشتو بکن در حد توانت ، دیگه نشد نشد هی خودتو عذاب نده .