2777
2789
عنوان

کنکور لعنتی

2136 بازدید | 41 پست

سلام خواهرا این اولین پستمه .خیلی حالم بده نمیدونستم چکار کنم خواستم شما یکم با هام حرف بزنید. من پشت کنکورم ولی تا الان چیزی نخوندم به نظرتون شروع کنم میتونم رتبه زیر ده هزار بیارم؟ چن ساله درگیر افسرده گی ام ۵ نوع قرص اعصاب میخورم .اصلا نمیتونم هیچ کاری کنم عمرم رفت که رفت هر روز،کلی گریه میکنم متاسفم واسه حال خودم. حتی نمیتونم برا آیندم تلاش کنم اصلا دل و دماغ هیچیو ندارم ولی تصمیم گرفتم شروع کنم حداقل تلاش کنم شاید کنکور قبول شدم حالمم خوب شد ولی استرس دارم واقعا وقت کمه نمیدونم میتونم از پسش بر بیام یا نه . امروز کلی به خدا گله کردم من انتظار معجزه ندارم ازش فقط ازش میخواستم حال روحیمو خوب کنه تا بتونم حداقل درس بخونم ولی نمیدونم چرا اصن انگار منو نمیبینه🥲

منم حالم خیلی بده 

برام دعا کنید حال دلم خوب نیست    یه مدت نیستم  با خبرهای خوب برمیگردم منتظر تاپیک دستاوردای امسالم باشید❤️ دختر متفاوتیم چون زندگیم براساسی چیدم و خواهم چید که حسرتی نداشته باشم سعی میکنم تصمیمات درستی بگیرم و انتخابام عقلانی باشه من جونمم میدم تا خانواده ازم راضی باشن چون بهترین حامیم بودن و لطفشون ازم دریغ نکردن  من عقیده دارم زن ها باید خیلی قوی باشن به اندامشون برسن درآمد داشته باشن و از لحاظ عاطفی وابسته نباشن درتلاشم از این جهت به خودم و همنوعم کمک کنم حالا روشن شد چرا متفاوتم😂😉

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لعنت به من بی عرضه 

سال چندمی؟

برام دعا کنید حال دلم خوب نیست    یه مدت نیستم  با خبرهای خوب برمیگردم منتظر تاپیک دستاوردای امسالم باشید❤️ دختر متفاوتیم چون زندگیم براساسی چیدم و خواهم چید که حسرتی نداشته باشم سعی میکنم تصمیمات درستی بگیرم و انتخابام عقلانی باشه من جونمم میدم تا خانواده ازم راضی باشن چون بهترین حامیم بودن و لطفشون ازم دریغ نکردن  من عقیده دارم زن ها باید خیلی قوی باشن به اندامشون برسن درآمد داشته باشن و از لحاظ عاطفی وابسته نباشن درتلاشم از این جهت به خودم و همنوعم کمک کنم حالا روشن شد چرا متفاوتم😂😉

قربونت بشم عزیرم معلومه که میتونی.

شروع کنی کم کم میفتی رو دور . بهتر از اینه که با معلومات صفر بری سر جلسه .

برای حال روحیتم یکم خودتو درگیر معنویات کنی آروم اروم بهتر میشی .

قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود . برو ببینم چیکار میکنی

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره
دیر نیست ؟ بعد من خوانوادم فک میکنن تا الان خوندم💔 مخالف پشت کنکور موندنم بودن

نه عزیزم برای رتبه زیر ده هزار دیر نیست 

ولی اگه میخای نتیجه بگیری باید با برنامه‌ریزی و مستمر جلو بری

با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود.🌹