2777
2789
عنوان

میخوام اپارتمان بگیرم طبقه اول یا طبقه اخر خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 2539 بازدید | 42 پست
طبقه اول اونجا که اولین درب اسانسور هست و همه از اونجا وارد اسانسور میشن خیلی بده و بعدا سخت فروش و ...

خودم طبقه اخر رو بیشتر ترجیح میدم چون سرو صدا نداره ولی همون دردسر نم و ایزوگامشو‌میترسم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگر زیرتون خونه هست خوبه.  یعنی هر کی وارد شه از طبقه زیر شما وارد اسانسور میشه؟

نه گلم طبقه اول همون طبقه اولشه یعنی اسانسور از طبقه اوله زیرش پارکینگه ورودی اسانسور برای رفت امد همون طبقه اوله که زیرش پارکینگه

چقد پیچیده شد  من تقریبا شغلم‌مربوط به این چیزاس اگر منظورتو بفهمم میتونم کمک کنم.

اگر حوصله داری جواب بده یه جور دیگه میپرسم.

شما دو تا گزینه داری.طبقه  اول و اخر.

اون گزینه که طبقه اوله زیرش چیه دقیقا. و اینکه رفت و امد از اون طبقه است یا نه

چقد پیچیده شد   من تقریبا شغلم‌مربوط به این چیزاس اگر منظورتو بفهمم میتونم کمک کنم. اگر حوصله ...

😂😂😂.قربونت برم محبت میکنی.ببین یه ساختمون چهار طبقست.زیرش پارکینگه.طبقه اولش که روی پارکینگه اسانسور واقع شده .من حق انتخاب تو هر چهار واحد رو دارم چون چارتاش فعلا خالیه و فروش نرفته.قیمت واحدها همه یکیه.ولی هر طبقه رو‌که فکر میکنم معایبی داره موندم از کدوم عیب سرپوشی میشه کرد.

طبقه اول سرده و سرو صدا زیاده، طبقه آخر ممکنه آسانسور خراب بشه یا حمل و نقل وسایل سخته، به نظرم طبقه ...

باز طبقه دو‌و سه همه سرو صدای  همسایه ها میاد.موندم بخدا نمیدونم کدوم عیب رو میتونم تحمل کنم

😂😂😂.قربونت برم محبت میکنی.ببین یه ساختمون چهار طبقست.زیرش پارکینگه.طبقه اولش که روی پارکینگه اسان ...

اهان فهمیدم.. اولو برندار پس.. اینجور که میگی سر و صداس و زیرش سرده.

طبقه اخر هم ممکنه اسانسور خراب شه یا از پشت بوم اب بیاد تو دیوارا یا پمپ نباشه فشار اب نرسه.

وسطیا باز بهترن. فقط ممکنه صدای پای طبقه بالا زیاد باشه وگرنه عیب دیگه نداره

همسرم هم تو کارای شهرداریه همینو میگه. خودمونم طبقه ۲ خریدیم راضی هستیم.