2777
2789

فقط به فکر خودتون باشید، اگه شرایطش رو دارید با کشاور یا یه آدم درست مشورت کنید پیدا کردن آدرس اون زنه دردی از شما دوا نمیکنه 🫠

در خانهٔ من، ابرازِ احساسات ، بوسیدن و در آغوش گرفتن ، مانندِ نفس کشیدن بدیهی و ضروری است 🤍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

توهمات زنانه نباشه؟😐

میای بدبختی هات رو به اشتراک میزاری و درد دل میکنی به وقت شادی هم به اشتراک بذار تو شادی هات هم سهیم بشیم یا میترسی چشم بخوری ؟😊 اگه همچین فکری میکنی از دردات هم نگو تحمل این حجم از انرژی منفی رو ندارم😊😊😐
فقط به فکر خودتون باشید، اگه شرایطش رو دارید با کشاور یا یه آدم درست مشورت کنید پیدا کردن آدرس اون ز ...

پس چی کار کنم دارم داغون میشم انقد گریه کردم

خسته ترینم
پس چی کار کنم دارم داغون میشم انقد گریه کردم

میدونم عزیزم ولی بنظرم اینجوری اون ادم بی فرهنگ و فاحشه بیشتر خوشحال میشه

در خانهٔ من، ابرازِ احساسات ، بوسیدن و در آغوش گرفتن ، مانندِ نفس کشیدن بدیهی و ضروری است 🤍

یه داستانی هست که خیلی معروفه

البته طولانیه

بخوام خلاصشو بگم زن اول اون آقا اصلا نشون نداد که متوجه خیانت شوهرش شده و با سیاست محبتش رو بیشتر کرد

در کنارش شوهرش وقتی دید زن اولش مثلا هنوز خبردار نشده کل زندگیش رو زد به نامش

نمیگم خیانت بد نیست

مهم مدیریت شماست

سیاست این وسط حرف اولو میزنه

اکثرا تو این مواقع میزنن به سیم آخر و دعوا راه میندازن

اما تو با سیاست میتونی هم شوهرتو بکشی سمت خودت هم ارزش خودت رو بیشتر ببری بالا

شوهرت وضع مالیش چطوره ؟

اگ‌ خوبه ک اصلا به روش نیار و ببین ملک و اموالش اسم خودش هست یا انتقال داده اگر انتقال داده یکم بمون یه جوری باش انگار چیزی نشده و اگر انتقال نداده حتما برو واسه مهریه 

اگ نه هم طلاق بگیر دیگه 

البته امیدوارم بچه نداشته باشی 

اینارو گفتم تا حداقل از این ازدواج و این مرد که عمرتو علاقتو گذاشتی (از اونجایی که میگی دارم گریه میکنم) یه بردی نصیبت بشه 

همین امشبم گریه کردی کردی از فردا قوی ترین ورژن خودت باش تا حقتو از حلقومش بیرون بکشی 

یه داستانی هست که خیلی معروفه البته طولانیه بخوام خلاصشو بگم زن اول اون آقا اصلا نشون نداد که متوج ...

بیشتر مواقع شوهرا اینجوری سرشون به سنگ نمیخوره برعکس یه عوضی تمام عیار میشن و بعد یه مدت با کوچیک ترین بهونه میوفتن دنبال طلاق 

عزیزم چقد تاپیکات غم انگیز بود 

بخاطر بچه ات قوی باش و یه تصمیم درست و حسابی بگیر 

بسه دیگه تا کی میخای گریه کنی و غصه بخوری عمرتو هدر بدی؟

کسی سوال میکند بخاطر چه زنده ای؟؟ و من برای زندگی تو را بهانه میکنم  و دختری در من ساز امیدواری مینوازد🌈🎸1403.04.24