2777
2789

بچه ها من این مدت ب دلیل مشکلی ک داشتم خیلی پکیج های مختلفی رو گوش کردم

ب نظرم جالب نبودن و خسته کننده

تا اینکه پکیج های اموزشی آقای ابولفضل طحان رو گوش کردم فهمیدم چقد رفتارم اشتباه بوده تو رابطه قبلیم😑

خیلی واقعا چیزای عالی گف دقیقا تو اطرافیانم میدیدم

کسایی ک این ویژگی هارو دارن چقد زندگی‌اشون بهتره

نمیدونم دقیقا چندتا پکیجه

زنان زیرک داره

سیاست های زنان و ی سری پکیچ دیگ داره

من زنان زیرک. رو فقط گوش کردم اینقد جذب شدم تصمیم گرفتم. بقیشم بخرم

من ن تبلیغ کننده ام ن پولی بم میرسه ن سودی واسم داره

چون خودم این مدت خیلی گشتم و خیلی ب نتیجه نمیرسیم تا بالاخره ی اموزش خوب پیدا کردم معرفی کردم

سایت داره این اقا اسمشو بنویسید میاره براتون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط نگو ولخرجی کنید و خودخواه باشید و بقیه رو کم محل کنید چون این اسمش سیاست نیست

بیاین این تاپیکم☺️🧡            https://www.ninisite.com/discussion/topic/12894909/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%b1%d9%81%d8%a7%db%8c-%d8%af%d9%84-%d9%85%d9%86-%d8%a8%d8%a7-%d8%af%d8%ae%d8%aa%d8%b1%d8%a7%db%8c-%d8%b3%d8%b1%d8%b2%d9%85%db%8c%d9%86%d9%85?postId=325798262

من گوش دادم یکی از پادکست هاشو ، بیشتر به حرف های خانم جلسه ای ها میخورد 

از میان تمام چیزهایی که دیده ام ، تنها تویی که می‌خواهم به دیدنش ادامه دهم #❤️ باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨

اتفاقا این پکیج رو چند ماه پیش گرفتم حیف ۲ تومن پولم

بیشتر درباره خیانت صحبت میکنه اصن

دریغ از چند کلمه درباره مردهایی که اختلال شخصیتی دارن...

الانم دارم جدا میشم

بیشتر برای کسایی کارایی داره که مرد، زن رو دوست داشته باشه یا وابستگی خاصی نداشته باشه؛ که اونم پکیج نمیخواد دیگه

توکل به خدا🌿