2777
2789

پسر خواهر شوهرم امروز دنیا امده کادو بهش چی بدم؟

برای دخترش که پارسال دنیا امد پیراهن گرفتم .نمیدونم برای این فسقلی چی بگیرم .

لطفا برای جور شدن عروسیمون یه صلوات بفرستید و دعا کنید❤️

سرهمی

خدایا شُکرِت🤍 میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد زود حامله شده باز😂😂

تفاوت سنی بچه هاش چقدره دقیقن

خدایا شُکرِت🤍 میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

اره قشنگه  ولی دیگ عصاب نمیمونه واس مادر

اره ولی آخرشم همبازی هایی خوبی میشن سختیش سه چهارساله 

منم اگه شرایطش رو داشتم فاصله کم میوردم ولی نشد خب

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
شرایطشو داری یدونه پلاک طلا روش نوشته بشه تولدت مبارک یا قدم نو رسیده مبارک . فوق فوقش یه تومنه

اوم نه اونقدرا ندارم میخام از طرف خودم باشه و وضعشون خوبه نیاز ندارن بع چیزی که گرون باشه

اره ولی آخرشم همبازی هایی خوبی میشن سختیش سه چهارساله  منم اگه شرایطش رو داشتم فاصله کم میوردم ...

اره دایی و خاله هام همینجور ۲ سال و ۱ونیم سال فاصله سنی دارن خیلی باهم راحتن 

ببینید مامانبزرگم از وقتی اولین بچش اورده تا وقتی اخریش رو اورده روزه و اینا نداشته چون فاصله سنی هاشون ۲ سال و ۱ ساله . مثلا اولی اورده تا ۱ سال که شیر میخورع روزه نیاز نیست بعدم که دومی حامله هست بازم روزه نیاز نیست و الا اخر😂😂😂