2777
2789
عنوان

میشه بیان کمک خیلی نگرانم

146 بازدید | 22 پست

من تو عید عروسیمه 

الان پارتنرم دیروز بهم گفت که از طرفت حس بی اعتمادی بهم داره دست میده حس میکنم بهم بی اعتماد شدی 

من اصلا همچین حسی نمیکنم 

چیکار کنم این حسش از بین بره ؟

بشین باهاش منطقی صحبت کن و ازش بپرس چه رفتاری ازم دیدی که باعث شده اینطور فکر کنی؟

بختیاریم🌱                                                   حتما سعی کنید با خدای مهربون رفیق باشید، تاثیرش رو توی زندگیتون میبینید.🌱❤💕
بشین باهاش منطقی صحبت کن و ازش بپرس چه رفتاری ازم دیدی که باعث شده اینطور فکر کنی؟

بهش گفتم 

واقعا هر چی فکر میکنم اصلا کاری نکردم که همچین حسی بهش دست داده 

خیلی دیشب باهاش حرف زدم و بغلش کردمو و اینا 

ولی هنوزم همین حس رو داره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش گفتم  واقعا هر چی فکر میکنم اصلا کاری نکردم که همچین حسی بهش دست داده  خیلی دیشب باه ...

بگو رفتار بدی که داشتمو بگو بهم چون من فکر نمیکنم همچین رفتاری کرده باشم

بختیاریم🌱                                                   حتما سعی کنید با خدای مهربون رفیق باشید، تاثیرش رو توی زندگیتون میبینید.🌱❤💕
بگو رفتار بدی که داشتمو بگو بهم چون من فکر نمیکنم همچین رفتاری کرده باشم

گفتم بهش 

چند وقت قبل منو با یه موضوعی امتحان کرد 

گفت که ۵۰۰ میلیون پول میخوام و اینا که ببینه بهش اعتماد دارم یا نه

منم بهش دادم ولی اون گفت که باید بهت چک بدم و من بدون چک ازت پول نمیکیرم منم گفتم اوکی حتی من اصلااااا حرف چک رو وسط نکشیدم حتی بهش گفتم که به چک نیازی نیست ولی اون گفت که حتما باید چک بدم منم گفتم اوکی حالا که اینجور راحتی باشه 

بعد الان میگه حس میکنم بهم اعتماد نداشتی که چک رو گرفتی و میگه نمیخوام اصلا فکر کنی من مثل بقیه ادما هستم و به خاطر پول بخوام باهات باشم 

خودشم وضع مالیش عالیه مشکلی نداره 

الان به خاطر همین میگه حس میکنم نسبت بهم بی اعتمادی

گفتم بهش  چند وقت قبل منو با یه موضوعی امتحان کرد  گفت که ۵۰۰ میلیون پول میخوام و اینا ک ...

بگو من اگه بهت بی اعتماد بودم از همون اول پولی بهت نمیدادم بدون چک 

بهش بگو تو نزدیک ترین فرد زندگیمی به تو اعتماد نداشته باشم به کی اعتماد داشته باشم،

بگو من اگه بهت بی اعتماد بودم از همون اول پولی بهت نمیدادم بدون چک  بهش بگو تو نزدیک ترین فرد ...

اینم بگو چون خودت گفتی چک، گفتم حتما اینطوری راحت تری نخواستم معذب بشی.

بگو من اگه بهت بی اعتماد بودم از همون اول پولی بهت نمیدادم بدون چک  بهش بگو تو نزدیک ترین فرد ...

بخدا خیلی از اینا گفتم بهش

بغلش کردم ، بوسیدمش ولی   الان بهتر شده ولی خودش گفت که هنوز دلم تو این مورد صاف نشده 

بخدا خیلی از اینا گفتم بهش بغلش کردم ، بوسیدمش ولی   الان بهتر شده ولی خودش گفت که هنوز دلم تو ...

اگه دیدی داره کش دار میشه با یه مشاور حرف بزن حتما.

از دیشب دارم از ناراحتی میمیرم که قبل از ازدواجمون همچین حسی بهش دست داده

خوب بهش بگو ک بهش اعتماد داری اگه گفت نه بگو شاید خودت بهم اعتماد نداری بهش بگو من بهت اعتماد کامل دارم ک میخام ازدواج کنم 

همون کاربرقدیمی سایت🐾✨