تخمهآفتابکردان مدیر عضویت: 1402/10/15 تعداد پست: 620 عنوان عمل بینی دارم اما سرما خوردم | مشاهده متن کامل بحث + 1603 بازدید | 17 پست بچه ها ۵ روز دیگه عمل بیتی دارم،امروز صلح بیدار شدم با گلو درد و آبیزش بینی،گوش درد و صدام گرفته،چی کار کنم؟وای دارم میمیرم از استرس سلامم،من تخمه آفتابگردان سابق ام،این سومین کاربریمه🥲 1402/12/11 | 18:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تخمهآفتابکردان مدیر استارتر عضویت: 1402/10/15 تعداد پست: 620 در حالت عادی بعد عمل انقد بینی حالت خونی و سنگین بودن داره اصلا فکر عطسه هم ادمو به وحشت میندازه. فک ... اخه عقب بندازم می افته ۲۲ ام که دیگه نزدیک عیده و واقعا دیرهبه نظرت تا ۱۶ ام خوب میشم؟ سلامم،من تخمه آفتابگردان سابق ام،این سومین کاربریمه🥲
تخمهآفتابکردان مدیر استارتر عضویت: 1402/10/15 تعداد پست: 620 ببین وقتی سرماخورده باشی ترشحات راه هوایی زیاد و التهاب داری اینا یکم اذیت کننده هست...میشه بیهوش شی ... یه دنیا مرسیییی،به نظرت اگه بهتر نشدم،به دکتر خبر بدم بگم بهش؟ سلامم،من تخمه آفتابگردان سابق ام،این سومین کاربریمه🥲
ghashangh3 عضویت: 1401/10/14 تعداد پست: 333 یه دنیا مرسیییی،به نظرت اگه بهتر نشدم،به دکتر خبر بدم بگم بهش؟ اره حتما بگو و عقب بنداز عملت رو ...شما عمل اورژانسی نداری یک هفته چیزی نیست ولی به جاش بدون خطر عمل میکنی