2777
2789
عنوان

تسلا

170 بازدید | 10 پست

یک تاپیک دیدم با موضوع 369 تسلا دیدم میگفت قوانین ریاضیش رو کشف کرده و خیلی ها خیلی سوالاتی رو پرسیدن از قوانین و اینها من جواب همشونو میدونم ولی تاپیک قفل بود نشد جوابشونو بدم 

نکته ی خیلی مهمی مهمی که کسی که تاپیک رو گذاشت و نمیدونست این بود که تقدر قابل تغییر هست 

سوالاتتون رو بپرسید تا جایی که بدونم جوابتونو میدم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چه جوری تقدیر را تغییر بدیم؟

یکیش دعا و عمل کنار هم هست 

تو هر چقدر تلاش کنی به همون اندازه که تلاش میکنی جواب تلاشت رو میگیری ولی وقتی دعا میکنی از خدا هم کمک میگیری خدا هم یک جور خاصی بهت کمک میکنه 

تقدیر چطور قابل تغییره ؟

یکیش دعا و عمل کنار هم هست 

تو هر چقدر تلاش کنی به همون اندازه که تلاش میکنی جواب تلاشت رو میگیری ولی وقتی دعا میکنی از خدا هم کمک میگیری خدا هم یک جور خاصی بهت کمک میکنه 

یکیش دعا و عمل کنار هم هست  تو هر چقدر تلاش کنی به همون اندازه که تلاش میکنی جواب تلاشت رو میگ ...

ما میتونیم با همین دعا کردن ،تقدیر و سرنوشت دیگران را هم تغییر بدیم؟ مثلا یک نفر که داره به سمت بدبختی می‌ره را به راه راست بیاریمش؟ دعا کردن باید چطوری باشه ؟ مثلا من قرآن میخونم,چله بر می دارم، به آدمهای نیازمند اطرافم کمک میکنم ،هر کاری از دستم بر بیاد برای دیگران انجام میدم ولی دعام در حق مثلا پسرم برآورده نمیشه ،چرا!؟

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 
ما میتونیم با همین دعا کردن ،تقدیر و سرنوشت دیگران را هم تغییر بدیم؟ مثلا یک نفر که داره به سمت بدبخ ...

اتفاقا من درگیر این مساله خیلی بودم ولی کار شما هدایت کردن نیست از کسی که کارش هدایت کردنه بخوایید و بله من تاثیر همینو توی زندگیم دیدم و بدونید دعای پدر و مادر در حق فزرند خیلی زود و راحت مستجاب میشه 

شاید شما الان اینو متوجه نشید ولی یک روزی یک جایی حتما جواب دعاهاتون رو میگیرید

اتفاقا من درگیر این مساله خیلی بودم ولی کار شما هدایت کردن نیست از کسی که کارش هدایت کردنه بخوایید و ...

ممنونم   کاش واقعا همین طور باشه که شما میگی

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم