2777
2789
عنوان

طلا خریدم کمک

647 بازدید | 51 پست

بچه ها من یدونه النگو تک داشتم که ۸ گرم و ۲۷۰ سوت بود بعد خواستم عوضش کنم باهاش یدونه دستبند و رومانتویی گرفتم که دوتاشون شدن ۷ گرم بعد برگشتم خونه شوهرم گفت سرت کلاه گزاشتن یک گرم ازت گرفتن بنظرتون برگردم طلا فروشی بهش بگم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرت کلاه نذاشته یعنی شما نمیدونی طلا عوض کردنی از مقدار  طلای خودت ی چیزی کم میکنن.تعویض کردن ضرره

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹

نه عزیزم کلاه برداری در کار نیست شما وقتی طلا میدی به طلافروش فقط به قیمت تابلو میدی ،اما اون طلایی که میخری قیمتش فرق میکنه،هم ۷ درصد سود روش میکشن هم مالیات داره و هم اینکه اون طلایی که بهت میدن اجرت ساخت داره .