2777
2789

براتون پیش اومده یه خونه برید و بعدش بی دلیل کوهی از مشکلات تو زندگیتون سرازیر بشه؟ از وقتی اومدیم این خونه جدید فقط مشکل و‌بیماری سراغمون اومده تمام این مدت تا یه مشکل و یه مریضی درست میشه بعدی شروع میشه💔

یا علی موسی الرضا میشه به من نگاه کنی /اون قده رضا میگم تا دردم ، و دوا کنی  یک نفر مانده از این قوم که برمیگردد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستش من حسم به خونه جدیدمون خوب نیست همش برام انرژی منفی داره ولی بقیه خانواده میگن نه اصلا اینجوری ...

بی دلیلی مشکلی تو زندگیتون ایجاد نشد

یا علی موسی الرضا میشه به من نگاه کنی /اون قده رضا میگم تا دردم ، و دوا کنی  یک نفر مانده از این قوم که برمیگردد...
بله اعتقاد دارم  شوهرم بسیار نحسه

😂😀

😂😀

🤣 باورت نمیشه تو هر شرکتی که پا میزاره برا کار اون شرکت کلا ورشکست میشه جمع میکنه میره 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   
تجربه اش کردید😢

بله چن ماه بعد اسباب کشی مامانم خواب دید یکی بهش گفت از این خونه برید برکتی نداره براتون

نرفتیم و واقعا بلاهای عجیبی ب سرمون اومد و هنوزم ادامه داره

🤣 باورت نمیشه تو هر شرکتی که پا میزاره برا کار اون شرکت کلا ورشکست میشه جمع میکنه میره  

🤣🤣🤣طفلک مثال بارزه پا به دریا بذاره ، دربا خشک میشه