2777
2789

سلام خانوما اگر بخوام از اولش توضیح بدم اینه که من از ۱۳ سالگی که دارم پریود میشم اما پریود هام همیشه نامنظم بود چندین بار دکتر رفتم آزمایش خون و سونوگرافی نوشت برام. نه کیست داشتم نه هیچ مشکلی و همه چیز طبیعی بود ‌‌.و قرص و دو تا آمپول میداد برای دو ماه همون دو ماه خوب بودم و به بعد هر دو سه ماه یه بار پریود میشدم . الان هشت ماهه که اومدم خونه خودم و در حال اقدام اما هیچ خبری از بارداری نیست رفتم پیش دکتر زنان گفت فعلا هیچ مشکلی نیست و تا یکسال برای اقدام راه دارین نمی‌دونم چیکار کنم شوهرم چون مشکل پریودی هام رو میبینه همش ترس از این میترسه که من حامله نشم 

اما خب دکتر که گفت هیچ مشکلی تو آزمایش و سونو م نیست 

پس باید چیکار کنم؟ 

منم دو سال بدون هیچ مشکلی باردار نشدم

البته پریودی هام هم منظم بود

دیگه الان تازه باردار شدم نمیدونم مشکل کجا بود که نمیشد

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی هیچ داروی خاصی مصرف نکردی؟

چرا بهم کلوموفین و لتروزول اینا هم میدادن

هر ماه سونو میدادم فولیکول عالی داشتم ولی بازم نمیشد

شوهرم آزمایش اسپرم داد؛ خودمم عکس رنگی گرفتم ولی بازم مشکلی نبود

دیگه از دوماه قبل آخرین باری که پریود شدم کلا قید بچه و دکترو همه چیو زدم  و حتی یه قرصم نخوردم

برعکس کلی هم کار سنگین کردم و زعفرون و این چیزا خوردم ولی بعد دیدم باردار شدم

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
چرا بهم کلوموفین و لتروزول اینا هم میدادن هر ماه سونو میدادم فولیکول عالی داشتم ولی بازم نمیشد شوه ...

آها خدار و شکر عزیزم دعا کن منم حامله بشم خیلی دلم بچه میخواد 

آها خدار و شکر عزیزم دعا کن منم حامله بشم خیلی دلم بچه میخواد 

انشالله بزودی باردار میشی

برات صلوات فرستادم💚

دخترالینک گروه تلگرامی دوست داشتین عضوبشین ازتجارب همدیگه استفاده کنیم لینک روکپی کنیدوتوتلگرام جستجوکنید توگروه پرو.کسی گذاشتم دیگه لازم نیست بافیلتروصل شین

https://t.me/o2sh

حتما باید بری دکتر مغز و اعصاب

شما از ابتدا مشکل نامنظمی پریود داشتی 

باید چک بشه هورمون FSH  شما چطوریه؟

در عجبم دکترتون گفته تا یکسال مسئله ای نیست. اون در صورتی هست که هیچ مشکلی نباشه.

احتمالا باید تحت نظر باشید دوباره دارو مصرف کنید برای پریودی و در اون تایم اقدام کنید 

ان شاءالله که خیره

همه چیز درمان داره🌷

اللهم صل علی محمدو آل محمدوعجل فرجهم به حق زینب کبری