2777
2789

اقا بین اینا موندم بگید چندمی رو بخرم 🥲🥲 بگید کدوم قشنگ تره بعد بنظرتون این آبیه اولیه شبیه لباس خواب نیس طرحش؟ 

به والله که اگه کاربر مرد درخواست بده میرینم رو سرش                 مرسی اه. 

اخریه بهتره

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|  goftino.com/c/xJbnEE

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۳

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  

با شلوار مشکی ست شده چون طرحاشم سته

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

بنظرم توی مغازه ها میتونی خوشگل تر پیدا کنی تو مهمونی اینا بپوشی

واقعا شبیه بیژامست این😂

اخریه بهتره ولی خوب هم نیست

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 

اولی

نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) می­فرماید: «بین مسلمان و كافر فاصله‏اى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى ‏اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚                     بعضی آدما اینقد فقیرن که از دار دنیا فقط یه مشت پول دارن!!!! 

بنظرم توی مغازه ها میتونی خوشگل تر پیدا کنی تو مهمونی اینا بپوشی واقعا شبیه بیژامست این😂 اخریه به ...

من گفتم کدوم بهتره بخرم نگفتم به نظرتون لباس خوبیه یا نه 

اینا پیراهن نخ ساتن هاوایین طرح دارن لباسای دم دستی و راحت برا بازار یا حالا گردش این روزا هم پیراهن مده کجاشون شبیه بیژامس ؟ 🥸😂

من گفتم کدوم بهتره بخرم نگفتم به نظرتون لباس خوبیه یا نه  اینا پیراهن نخ ساتن هاوایین طر ...

😂😂

طرحای دیگه میتونی پیدا کنی بنظرم از انلاین شاپ سفارش نده

توی مغازه ها همین هاواییا خوشگل ترشو دارن 

خدایی اولی و دومی شبیه لباس خونگیه قبل خواب😂🫴

بعد یچیزی سعی کن نخی باشه جنسش هرچی به ساتن بیشتر بره بوی عرق رو بیشتر به خودش میگیره مخصوصا تو تابستون

توی افتاب هم که گرما رو به خودش جذب میکنه یهو داغ میکنه

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 
😂😂 طرحای دیگه میتونی پیدا کنی بنظرم از انلاین شاپ سفارش نده توی مغازه ها همین هاواییا خوشگل ترشو ...

بابامن از این پیجه قبلا هاوایی سفارش دادم یک ساله دارم از این پیراهناش استفاده میکنم کیفیتشون فوق العادس💆‍♀️

تو بازار هم مث سگ گشتم اصن از این طرحا نبود فقط لباسای مد بود حالا تو دیدی از اینا باشه تو مغازه ها?

بابامن از این پیجه قبلا هاوایی سفارش دادم یک ساله دارم از این پیراهناش استفاده میکنم کیفیتشون فوق ال ...

خب پس اگه میدونی خوبه سفارش بده سومیه بهتره

توی بازار مدلای دیگه دیدم احتمالا سلیقمون فرق داره