2777
2789
عنوان

کمکککک پریود نشدم هنوز

131 بازدید | 9 پست

دوستان از دی ماه پریود نشدم یماه صبر کردم

بهمن ماه رفتم سونو دادم گفت رحم و تخمدانات سالمن و مشکل و کیست و اینچیزا نداری 

ازمایش بتا خون دادم بازم منفی بود 

الان وارد ماه سوم شدم ک پریود نشدم 

سونو و تمام ازمایشاتمم نرمال بود

ازمایش چکاپمم همینطور تیروییدم سالم بود 

پس چرا نشدم 

بنظرتون ممکنه حامله باشم ؟ مجدد برم بتا بدم یا نه ؟ 

اینم بگم همیشه کاندوم زدم 

یه آرزوی مهم دارم اگه میشه یه صلوات برام بفرستین ممنون میشم اگه براورده بشه خیلی خوشحال میشم خیلی دلم اروم میشه و امیدم برای روزهای زندگی بیشتر میشه ممنونم .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه آزمایش بتا بده ولی حتما پیگیری کن. چند سالته؟

35 

یه آرزوی مهم دارم اگه میشه یه صلوات برام بفرستین ممنون میشم اگه براورده بشه خیلی خوشحال میشم خیلی دلم اروم میشه و امیدم برای روزهای زندگی بیشتر میشه ممنونم .
آره خب شاید زود سونو شدی سر بچه کوچیکم انقدر زود رفتم حتی تو واژینالم نشون نداد جنینو

یا خداا استرس گرفتم خدا نکنهههه  من کلا نه شرایط بارداری دارم نه میشه حامله باشم و نگهش دارم چون این مدت عفونت گوش داشتم اینقدر داروهای قوی خوردم که ۱۰۰ درصد بچه هرگز سالم نخواهد بود . وای استرس گرفتممممممممم

نگران نباش میاد . منم دوماه نشدم بعدش خودش اومد

خدا اززبونت بشنوه خواهر 

یا خداا استرس گرفتم خدا نکنهههه  من کلا نه شرایط بارداری دارم نه میشه حامله باشم و نگهش دارم چو ...

نگران نباش

خدا بهتر احوالات بندشو می دونه

نهایتا میری آزمایش و سونو گرافی می فهمی سالمه یا نه

ان شا الله خیره