طرف داره با یکی دیگه حرف میزنه یکی دیگه میاد و بی دلیل کامنتتو ریپلی میکنه و بدون اینکه متوجه منظورت شه چرت و پرت میگه و موضوع تایپیک رو منحرف میکنه معلومه دنبال دردسرِ واقعا چرا بعضیاتون اینجورید؟
وای دختر منو ببخش عصبانی بودم پیامتو بد خوندم حلالم کن چوب خدا صدا نداره پیامتو ی جوری نوشتی م بد خ ...
بنده خدا خودتم یهو زود قضاوت کردی 🙄😁🤭ولی درسته! منم دیشب با یکی درگیر بودم ولم نمیکرد تازه منو نادون و خودشو عقل کل میدونست. و به مادر و اینام فحش میداد چرا؟ چون عقیدم باهاش یکی نبود!
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اتفاقا یکی از همونا که من باهاش برخورد داشتم اینجام حضور داره
من که اینجور مواقع حتی جواب نمیدم
میتونن به امضام رجوع کنن
🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمیشوی، حتی به گریههای عمیق 🖤🖤🖤🖤 من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.
درست میگی استارتر اینجا پر آدمای این سبکیه اتفاقا یکی از همونا که من باهاش برخورد داشتم اینج ...
من ی مدته کم میام نی نی سایت تا باهاشون برخورد نکنم
همین اول صبحی توو ی تایپیک نظر دادم یکی دیگه از اونطرف میاد چرت و پرت میگه اصن معلوم بود حرفمو متوجه نشده درصورتی ک با اون من حرف نمیزدم و مخاطبم استارتر بود ریپ زد و بحثو سیاسی کرد و ی وضعی
من ی مدته کم میام نی نی سایت تا باهاشون برخورد نکنم همین اول صبحی توو ی تایپیک نظر دادم یکی د ...
اینجور مواقع بخون و رد شو
کم پیش اومده دیده باشم واقعا حرف و نقطه نظر درستی داشته باشن. یا شعور برخورد صحیح رو
اونی که لحنش هار و پرروئه رو که اصلا حتی جواب نمیدم
🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمیشوی، حتی به گریههای عمیق 🖤🖤🖤🖤 من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.