2777
2789
عنوان

دیدین همونایی ک خیلی فضولند و بی فهم و درک...

| مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 37 پست
وای دختر منو ببخش عصبانی بودم پیامتو بد خوندم حلالم کن چوب خدا صدا نداره پیامتو ی جوری نوشتی م بد خ ...

بنده خدا خودتم یهو زود قضاوت کردی 🙄😁🤭ولی درسته! منم دیشب با یکی درگیر بودم ولم نمیکرد تازه منو نادون و خودشو عقل کل میدونست. و به مادر و اینام فحش میداد چرا؟ چون عقیدم باهاش یکی نبود! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم شوک شدم گفتم چرا اینجوری کرد منظورم به تو نبود به اونا بود

تو رو خدا حلالم کن بدخوندم پیامتو فکر کردم ب تایپیک خودم توهین کردی

از بس اون کاربر عصبیم کرد

درست میگی استارتر

اینجا پر آدمای این سبکیه 

اتفاقا یکی از همونا که من باهاش برخورد داشتم اینجام حضور داره

من که اینجور مواقع حتی جواب نمیدم

میتونن به امضام رجوع کنن

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.
بنده خدا خودتم یهو زود قضاوت کردی 🙄😁🤭ولی درسته! منم دیشب با یکی درگیر بودم ولم نمیکرد تازه منو نا ...

وای آره الهی بمیرم ناخواسته پیامشو بدخوندم...

دقیقا با یکی درگیر بودم حواسم ب کامنت ایشون نبود 

اون حرف منو متوجه نشد هی باهام کلنجار میرفت فکر کردم ایشونم مث همون حرف میزنه

الهی بمیرم بخدا شرمندتم شدم جلو همه ازت عذرخواهی میکنم پیامتو بد متوجه شدم

وای خدا نکنه 

پیش اومده دیگه 

مشکل تکست همینه اینجا چون مینویسم گاهی ادم متوجه نمیشه.

بی خیال اکیه بابا😉😉

درست میگی استارتر اینجا پر آدمای این سبکیه  اتفاقا یکی از همونا که من باهاش برخورد داشتم اینج ...

من ی مدته کم میام نی نی سایت تا باهاشون برخورد نکنم 

همین اول صبحی توو ی تایپیک نظر دادم یکی دیگه از اونطرف میاد چرت و پرت میگه اصن معلوم بود حرفمو متوجه نشده درصورتی ک با اون من حرف نمیزدم و مخاطبم استارتر بود ریپ زد و بحثو سیاسی کرد و ی وضعی

وای آره الهی بمیرم ناخواسته پیامشو بدخوندم... دقیقا با یکی درگیر بودم حواسم ب کامنت ایشون نبود  ...

اشکال نداره پیش میاد! منم خوندم هنگ کردم بعد متوجه شدم اشتباه متوجه شدی 😁😬 اعصاب نمیزارن بعضیا 

وای خدا نکنه  پیش اومده دیگه  مشکل تکست همینه اینجا چون مینویسم گاهی ادم متوجه نمیشه. ب ...

میدونی چیه با یکی دیگه بحث میکردم حواسم نبود چی نوشتی بحث ک تموم شد اومدم پیامتو خوندم فهمیدم چ اشتباهی کردم

بازم ببخشید 

من ی مدته کم میام نی نی سایت تا باهاشون برخورد نکنم  همین اول صبحی توو ی تایپیک نظر دادم یکی د ...

اینجور مواقع بخون و رد شو

کم پیش اومده دیده باشم واقعا حرف و نقطه نظر درستی داشته باشن. یا شعور برخورد صحیح رو

اونی که لحنش هار و پرروئه رو که اصلا حتی جواب نمیدم

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.
اشکال نداره پیش میاد! منم خوندم هنگ کردم بعد متوجه شدم اشتباه متوجه شدی 😁😬

خدا خیرت بده واقعا ازت ممنونم مرسی ک منو متوجه کردی با یکی دیگه بحث میکردم پیام ایشونو بد متوجه شدم