2777
2789

واقعا چرا اینجا ی عده خیلی بی فرهنگند؟

طرف داره با یکی دیگه حرف میزنه یکی دیگه میاد و بی دلیل کامنتتو ریپلی میکنه و بدون اینکه متوجه منظورت شه چرت و پرت میگه و موضوع تایپیک رو منحرف میکنه معلومه دنبال دردسرِ واقعا چرا بعضیاتون اینجورید؟

حالا ک فضولید حداقل دو خط کتاب بخونین تا متوجه حرفا و مثال‌ها بشین تا ب عقلتون شک نشه

عقل ندارین فضول هم هستین لااقل موضوع تایپیک رو ب انحراف نکشید 

کشیدی هم ب درک سیاسیش نکن شل مغز

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه برای من خیلی رخ داده توضیحم میدم ولی ترجیح میدن نفهمن تا فقط یه چیزی بگن.

دقیقا در برابر فهمیدن مقاومت میکنن ک گاو از شعورش بیشترِ

توو ی ی تایپیک مثالی من زدم برا اسی اصن کامنت اسی رو ریپ زدم بعد ی خانومی میاد کامنت منو ریپلی میکنه ی جوابی میده ک هنگ شدم خدایا خریت تا کجا

دقیقا کسی که همه جا دخالت میکنه درحالی که ربط بهش نداره خیلی نفهم و بی درکه با چشم دیدم که میگم کلا ...

جالب اینجا دخالت بیجا میکنن درصورتی ک اصلا متوجه حرفات نمیشن و بهشون عقل تعارف میکنی میگن ن ممنون از خریتم راضیم و بی دلیل جفتک میندازن

دقیقه در برابر فهمیدن مقاومت میکنن ک گاو از شعورش بیشترِ توو ی ی تایپیک مثالی من زدم برا اسی اصن کا ...

دقیقا بعدشم هرکسی از تاپیک یه برداشتی داره

لازم نیست که حتما هم نظر با شما باشه 

مگه ما میاییم به جفنگیات شما ریپلای بزنیم فقط شوک میشیم و رد میشیم، همین!

😁😁😁😁😁😁

دقیقا بعدشم هرکسی از تاپیک یه برداشتی داره لازم نیست که حتما هم نظر با شما باشه  مگه ما میایی ...

بیا تو هم یکیشون زنده پیدات کردم 

شما اصن فهمیدی حرف من چیه؟ ن خدایی موضوع تایپیک رو نفهمیدی و چرت و پرت بافتی؟

من نگفتم موافق نظرم باشه میگم قبل اینکه حرف بزنه متوجه منظورم شه بعد ریپلی کنه استاد

بیا تو هم یکیشون زنده پیدات کردم  شما اصن فهمیدی حرف من چیه؟ ن خدایی موضوع تایپیک رو نفهمیدی و ...

شما ریپلای کردی بع کامنت من 

منم ادامه دادم و بیشتر در مورد چیزی که به نظرم اکی نبود توضیح دادم شما اول رویِ ادب و شعور خودت کار کن

بعد بیا تاپیک بزن و فرافکنی کن و از بقیه ایراد بگیر

عجب گیری کردیم

تویِ یه ریپلای میفهممت و باهام هم عقیده ای تویِ یکی دیگه بی ادبی میکنی برو دکتر واقعا