2777
2789
عنوان

مادرم چرا اینجوری میکنه

367 بازدید | 25 پست

تا12سالگی فکر میکردم خیلی زشتم تا اینکه وارد دوران راهنمایی و اجتماع شدپو خیلیا بهم میگفتن خوشگلی حتی جلوی مادرم

ولی مادرم هیچوقت ب روی خودش نمی آورد 

تا اینکه 16 سالم شد و برادرم زن گرفت مادرم همش زنداداشمو میکوبید تو سرم (با اینکه معمولیه چهرش)میگفت تو زیاد جالب نیستی فلان کس خیلی خوشگله 

من یکی دوسال افسردگی شدید داشتم حالم اوکی نبود اصلا الان که یک سال از افسردگی و حال بد میگذره خودمو جمع و جور کردمو حالم اوکی ولی مادرم رفتاراش بدتر شده 

روزای عادی که مرتبم و ب خودم رسیدم اصلا نگاهم نمیکنه یا وقتی ارایش میکنم میشه این چ ارایشیه زشت شدی:/(با اینکه خیلیا تو بیرون بهم میگن زیبایی) وقتایی ام که وقت نمیکنم ب خودم برسم یا حال ندارم به قیافم نگاه میکنه با مسخره میخنده 

چرا اینطوری میکنه ادم اخه؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعضی مادرا یه حس حسادت نسبت به دخترشون دارن ، یا به قول دخترخاله ام میگه شبیه خانواده بابامم مامانم انگار از من خوشش نمیاد

هر چی که هست حتی اگه صرفا شوخی میکنه ، تو جدی نگیر و بپذیر اون این اخلاق رو داره ، تو زندگی خودت رو خواهی داشت

عجب 

عزیزم مادرت یا هر کس دیگ ...فرقی نداره ..باید قوی باشی نباید حرفشون روت تاثیر بزاره ..رو اعتماد بنفست کار کن بخدا یسریا انقد زشتن ولی انقدر خودشونو دوس دارن اعتماد ب نفس دارن ک نگووو...کتابای اعتماد ب نفس بخون ..تو اینستا پیجای روانشناسی دنبال کن خیلی کمک میکنن ...در نهایت مردم همیشه میزنن تو سر آدم اگ بهشون راه بدی ...یجور رفتار کن ک انگار برات مهم نیست عکس العملا ...خودش خسته میشخ

سلام عزیزم میدونی مادرا بی دلیل به بچه هاشون چیزی نمیگن ریشه یابی کن ببین دلیلش چیه،شاید از چیزی خسته شده،شاید اصلا خودش دچار افسردگی شده،الان منم پسرم یه حرفهایی رو بهش میزنم گوش نمیکنه با وجود اینکه کوچیکه ۱۰ سالشه حالم بده،با وجود ابنکه خودم رو خیلی کنترل میکنم ولی خیلی وقتها هم تخریبش میکنم،مادر خدا نیست که ادمه 

پرستاری یعنی،عشق،صبر،تحمل و بیخوابیهای شبانه
بعضی مادرا یه حس حسادت نسبت به دخترشون دارن ، یا به قول دخترخاله ام میگه شبیه خانواده بابامم مامانم ...

من ترکیب پدر مادرمم 

حتی یسریا میگن شبیه مادرتی 

ولی خب کپیش نیستم 

نمیدونم والا