2777
2789
عنوان

الکی رو من کاربرا برچسب گذاشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 26 پست
واقعا درک نمیکنم چرا اینقدر سایتو جدی گرفتین اینجا لزوما همه سواد کافی جهت اظهار نظر رو ندارن لطفا ا ...

حتما 💙 ممنونم از شما 💙❤️

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
وقتی موضوع های مهمو بجای مطرح کردن با ادم کاربلدش میاین اینجا میگین انتظار بهترازاینم نباید داشته با ...

درسته 💙

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته💙راستش تو اون تایپیک نیومدم راهنمایی بخوام در این مورد  ی تاپیک گفته بودم اینجوریم تا مر ...

در کل راستش ب تشخیص درصد زیادی از ب ظاهر متخصصان هم نمیشه اعتماد کرد

چ برسه ب آدمای غیر متخصص

ولی هرچی هست می‌دونم اگر اختلال سختی هم باشه به راهش درست میشه

مگریسریا که خب بیشتر از درمان نیاز ب کنترل داره و همراهی درست و آگاهی اطرافیان

در کل راستش ب تشخیص درصد زیادی از ب ظاهر متخصصان هم نمیشه اعتماد کرد چ برسه ب آدمای غیر متخصص و ...

موافقم باهاتون 💙

بایپولار؟

چی؟ 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

چقدر حرصم گرفت از بعضیا واقعا که همیشه طلب کارید و بقیه رو مقصر میدونید خدا به داد زندگی هاتون برسه

شمایی که استارتر رو مقصر میدونید و میگید وقتی مسائلشو اینجا مطرح می‌کنه باید منتظر هر جوابی باشه 

می‌خوام بهتون بگم یعنی شما همونایی هستید که به خودتون اجازه میدید در مورد هر چیزی هر طوری که دلتون میخواد اظهار نظر کنید و آخرشم بگید خودش نظر خواسته 😏 

متأسفانه کسی که شخصیت داره به خودش اجازه نمیده در مورد چیزی که تخصص و اطلاعات نداره نظر بده پس مشکل از بی شخصیتی یه عده ست نه استارتر

ضمنا من خودم روانشناسی خوندم و چه اشکالی داره اینجا مسائلشو مطرح کنه؟ شاید کسی تجربه مشابه داشت یا اطلاعات داشت تونست کمک کنه 

شما نمیتونید جلوی خودتونو بگیرید ؟ و با پررویی تمام میگید خودت نظر خواستی

واقعا که 

خدا یه چیزی میدونست که تو رو بهم داد پسرم ❤️ مرهم همه زخم هام شدی 

چقدر حرصم گرفت از بعضیا واقعا که همیشه طلب کارید و بقیه رو مقصر میدونید خدا به داد زندگی هاتون برسه ...

خیلی خیلی ممنونم از پست خوبو دلگرمی خوبی ک دادین 💙💙💙❤️❤️❤️

خدا همیشه پشت و پناه شما و عزبراتون باشه و خدا کنه ی روانشناس خیلی سرشناس وموفقی هم بشید 

وای منم پس دم دمی هستم 

آخه قدرت تصمیم گیری ندارم همش تو دوراهی گیر میکنم 

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

وای منم پس دم دمی هستم  آخه قدرت تصمیم گیری ندارم همش تو دوراهی گیر میکنم

عزیزم خواهشا ب خودتون برچسب نزنین اینو ی روانشناس خبره می تونه تشخیص بده، من برا ی برچسب گذاشتن دیگران ک گفتم تا چند هفته حالم خراب بود 

خیلی خیلی ممنونم از پست خوبو دلگرمی خوبی ک دادین 💙💙💙❤️❤️❤️ خدا همیشه پشت و پناه شما و عزبراتون ب ...

ممنونم عزیزم 

اصلا خودتو سرزنش نکن منم یه بار گفتم دلم نمیاد کسیو ناراحت کنم بهم گفتن تو مهرطلب هستی ( مهرطلب کسی هست که در کودکیش از سمت خانواده ش محبت دریافت نکرده و کمبود داره و میخواد رضایت همه رو جلب کنه ) ببین از یه حرف من چه برچسبی بهم زدن

یه خانومی میگفت بچه م دو سالشه حرف نمیزنه همه بهش گفتم آخی حتما اوتیسم داره 😑 بنده خدا از ترس داشت دور از جونش سکته میکرد 

یه روانشناس باید حداقل ۷ مورد رفتار کودک رو توی چند جلسه بررسی کنه تا بتونه تشخیص اوتیسم بده بعد خانومای نی نی سایتی با دیر حرف زدنش سریع تشخیص دادن😐 

خلاصه خواستم بگم اینجا همینطورین اصلا خودتو ناراحت نکن این مشکل مرزی بودن هم الان خیلیا دارن که اصلا بهش اهمیت نمیدن حالا شما اهمیت دادی و پیگیری کردی پس قطعا یه شخص قوی هستی که اعتماد به نفس داری و نمیترسی با مشکلاتت رو به رو بشی 

الهی که همیشه شاد باشی ❤️

خدا یه چیزی میدونست که تو رو بهم داد پسرم ❤️ مرهم همه زخم هام شدی 

ممنونم عزیزم  اصلا خودتو سرزنش نکن منم یه بار گفتم دلم نمیاد کسیو ناراحت کنم بهم گفتن تو مهرطل ...

خواهش می کنم........ 

درسته ماشالله حرف هاتون آرامش بخشه، خدا کنه هرچی آرامش میدین ب خودتون برگرده 💙 و ممنونم همچنین برای شما ❤️💙