2777
2789

دیگر نمی‌توانم . دیگر بدون او نمی‌توانم . بدون او سخت است نفس کشیدن ؛ سخت است زنده بودن . هر لقمه‌ای که در دهان میگذارم ، هر قدمی که برمیدارم ، هر قلپ آبی که می‌خورم عذابم میدهند وقتی کنارم نیست .

دلم میخواهد تا میتوانم ببوسمش ، دلم میخواهد تا می‌توانم سفت و محکم بغلش کنم ، دلم می‌خواهد دستانش را روی قلبم بگذارم تا بفهمد وقتی کنارم است ، چقدر قلبم تند می‌تپد .

واقعا سخت میگذرد . اصلا میگذرد ؟! ساعت ها سپری نمیشوند وقتی کنارم نیست .

روز ها پشت سَرِ همدیگر برفی و دلگیر هستند و آفتاب ، رویش را از ما برگردانده است .

دلم برای وقتی که آفتاب روی صورتش میتابید و چهره‌اش را نورانی تر میکرد ، تنگ شده ...

trying to be come better 🌱                                            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آرام جانِ خسته‌ام

قشنگیِ زندگیِ سرد تکراری‌ام

با چه زبانی بگویم دلم برایت تنگ است

چگونه بگویم دلتنگی‌ات به جانم چسبیده است

و گمان میکنم هرگز از قلبم کنده نخواهد شد

دلم مثل کودک‌های لجوج بهانه تورا گرفته

جیغ میکشد و پا به زمین میکوبد

و میدانم به این حرفی‌ها آرام نخواهد گرفت

باید بیایی و بغلم کنی تا دیر نشده است...

خیال بودنت به وسعت یک کتاب شد اما اندوه نبودنت در یک جمله خلاصه میشود.... تو متعلق به من نیستی...

این جمله حقیقت زندگی منه

تو همه راز جهان ریخته در چشم سیاهت ، من همچو محو تماشای نگاهت

قشنگترین عاشقانه ای که دیدم سریال عزیزترینم بود و یه دیالوگ خیلی قشنگ داشت وقتی کاراکتر مرد بعد از مدت ها عشقشو دید گفت فکر کنم منم زادگاه دارم و زادگاه من تویی

با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود.🌹

قشنگترین عاشقانه ای که دیدم سریال عزیزترینم بود و یه دیالوگ خیلی قشنگ داشت وقتی کاراکتر مرد بعد از م ...

واو🤌✨🥲

عزیزترینم همون کره ایه؟ 

trying to be come better 🌱