2777
2789
عنوان

خانملا بیاین نظرتونو بگید

53 بازدید | 6 پست

یه چنتا تاپیک تو سایت دیدم حتی تو اینستا و بقیه شبکه های مجازی دیدم ک خیلی از خانما عقیده دارن برای بهتر شدن زندگی و اینکه همسرت عاشقت باشه باید خیلی خرج کنی و زنی ک خرج نداره ارج نداره من با این حرف زیاد موافق نیستم چون عقیده دارم ادما متفاوتن و شرایط زندگیشون هم متفاوته و یه مردی ک وضعیت مالی ضعیفی داره اگه بخوای یکسره خرج کنی اون زندگی دوام نداره چون از نظر مالی به مشکل میخورین و اینکه درسته مرد وظیفشه خرج زندگیشو بده ولی مردا ربات نیستن ک یکسره کار کنن و اونا هم انسانن باید تو زندگی درک متقابل وجود داشته باشه و مطمعن باشید مردی ک ادم باشعور و پخته ای باشه قدر زنی ک باهاش تو سختی ها ساخته رو میدونه و به یه جایی ک برسه نمام سختی هایی ک همسرش کشیده رو جبران میکنه

دختر گل مامان خوش اومدی به زندگیم😘😘😍😍

البته من نظر خودمو فقط گفتم و به نظر همتون احترام میزارم لطفا توهین نکنید بهم بابت طرز فکرم و با ادب نظر بدید ممنونم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوشحال شدم

یه مرد باید خیلی قدر نشناس باشه که یک زن پولکی رو به یه زن خانوم و با درک ترجیح بده

اگه داد لیاقتش همونه😅

البته بازم به شخصیتش ربط داره

اما هر مردی نیاز داره که دلش گرم باشه که همسرش به خاطر خودش دوسش داره و توی هر شرایطی کنارشه و درکش میکنه

یه مرد باید خیلی قدر نشناس باشه که یک زن پولکی رو به یه زن خانوم و با درک ترجیح بده اگه داد لیاقتش ...

بله همه چی برمیگرده به اون مرد یه خانم باید عزت نفس داشته باشه برای خودش ارزش قائل بشه ولی نباید از اون ور بوم هم بیفته طبق جیب شوهرش باید خرج کنه