2777
2789
عنوان

این علائما چیه خیلی میترسم

148 بازدید | 9 پست

تهوع دارم اسهال دارم دلم هوس شیرینی کرده و ترشی الان  دلم میخواد زیر سینم درد میکنه بنظرتون علذئم بارداری؟؟ 

اینم بگم من دوهفته پیش رابطه داشتم بعدش قزص خوردم رابطه  همون روز دوبار بوده و دوبار پشت سر هم و بعد چند روز هم رابطه داشتیم ولی من قرص ال دی مصرف میکردم و یک روز بعد رابطه مون قطع اش کردم بنظرتون چیکار کنم باردارم مایع منی هم. کامل داخل شده. 

دوستت دارم دخترم💕دوستان کاربری دست دونفره لطفا قضاوت نکنید

قرص ال دی ک باید منظم مصرف بشه 

شاید چون منظم نخوردی پریود نمیشی 

سه چهار روز بعد موعد بیبی بزن 

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرص ال دی ک باید منظم مصرف بشه  شاید چون منظم نخوردی پریود نمیشی  سه چهار روز بعد موعد ب ...

االان سه روز میگذره 

ن عزیزم 

اینا ممکنه علائم بارداری باشه 

چهار روز از زمان پریود ک گذشت دیدی پریود نشدی بی بی چک بزن احتمالا مثبت باشه 

اگه شک داشتی آزمایش بده

تویِ جهنمَم نمیشه یه زندگی درست داشت ! ۷۸
اینا ممکنه علائم بارداری باشه  چهار روز از زمان پریود ک گذشت دیدی پریود نشدی بی بی چک بزن احتم ...

الان سه روز میگذره ولی هیچ خبری نیست ینی باردارم😭😭😭😭😭

االان سه روز میگذره 

صب با ادرار اول صب بزن

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

فردا صبح بی بی چک بزنید  بهتره ناشتا بزنید دقیق تر نشون میده

الان  ترشح سفید رنگ دارم  همه جا بسته بی بی چک ندارم