2777
2789

ما چند روز پیش سر یه موضوعی حرفمون شد و قهر کردیم، روز اول چهار پنج بار زنگ زد و پیام فرستاد جوابشو ندادم الان چند روز میگذره خبری ازش نیس، از اونجا که عقدیم فقط و سر خونه زندگیمون نیستیم نمیبینمش، دلم داره میترکههههههههههههههههههههههههه😭😭😭😭😭😭

متولد ۶۶نیستم، اینو همینجوری نوشتم بعد دیدم عوض نمیشه 🥴

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تقصیر خودته عزیزم برو بهش پیام بده انگار نه انگار چیزی شده دیدی ناراحته با احترام و لجن خوب باهم حرفربزنید حلش کنید

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹

واایی دختر تایپیک قبلی منم همین بود البته ما سرخونه زندگیمونیم شغلش شیفتی ولی الان یه مشکلی پیش امده ۳۱ روزه ندیدمش یعنی هردومون کلافه ایم ولی زودی اشتی کردیم همین که تاپیک زدم دیدم هی پیام و...میده دلم ترکید رفتم جوابشو دادم واشتی کردیم ...به نظرم خودت بهش پیام بده  

سلین 

آخه تقصیر اون بود، برا همین منتظرم پا پیش بزاره دوباره

زندگی زناشویی. رابطه زناشویی تقصیر منه ،تقصیر توعه نداره همه چی ۵۰ ،۵۰  اون چندبار زنگ و پیام داد و تو مطمئنن سرد برخورد کردی به نظرم اینکارو نکن نزار دل زده از هم بشید چرا قهر میکنی ولی بعد از نیم ساعت نهایت ۳یا۴ ساعت اشتی کن ...دلخوری وقهر توی عقد خوب نیست کدورت ودل سیاهی میاره وخاطرات بدی میشه توی زندگیتون و مطمئنن در آینده هی یاد اوری میشه وحال دلتون واوقاتتون خراب میشه 

سلین 

عزییییزم☹ میفهممت. اگه میتونی یه بهونه جور کن بهش بزنگ،مثلا کار واجب داشتی مجبور شدی زنگ بزنی😉😄

آخه چه کار واجبی بگم دارم، بهونه الکی بیارم ضایع میشه، 

پیام بدم بگم بیا آشتی کنیم بهتر نیس؟ 

متولد ۶۶نیستم، اینو همینجوری نوشتم بعد دیدم عوض نمیشه 🥴