2777
2789
عنوان

کیا از پد بیحسی لب استفاده کردن؟

1293 بازدید | 12 پست

سلام خانوما من رفته بودم تاتوی رژ لب خیلی درد داشت حالا فردا میخوام برم برای ترمیم دردشو نمیتونم تحمل کنم دندانپزشک ها هم قبول نمیکنن بیحسی بزنن اگه پد بیحسی بخرم فایده داره؟ واقعا بیحس میکنه؟

من ژل لب زدم یه عالمه از اون پماد بیحسیش زدم روی لبم هیچی نفهنیدم.. ولی برای ترنیمش مقدار کمتری زدی اشکم درومد... حتمااا زیاد بزن ازش درحدیکه لبت سفید باشه و رنگ لبت مشخص نبلشه... 

برای من اول پماد بیحسی زد.. دوتا ترکیبی...  فک کنم 20 دیقه موند تا لبم سفید شد و بیحس

ولی یه کم که کار کرد دیدم داره کم کم درد میگیره

بعد که پد بیحسی رو گذاشت اصلا هیچی نفهمیدم.. نمیدونم جنسها و کیفیتهای مختلف داره یا نه.. ولی اون پد که گذاشت عالی بود

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو» 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای من اول پماد بیحسی زد.. دوتا ترکیبی...  فک کنم 20 دیقه موند تا لبم سفید شد و بیحس ولی یه ک ...

اسمش چی بود ؟ باید بخرم اصلا پمادش خوب بیحس نمیکرد یعنی دفعه پیش از درد به خودم میپیچیدم خیلی بد بود

اسمش چی بود ؟ باید بخرم اصلا پمادش خوب بیحس نمیکرد یعنی دفعه پیش از درد به خودم میپیچیدم خیلی بد بود

نمیدونم.. خودش داشت

گفت اول پماد میزنم اگه دیدی درد داری پد بیحسی میزارم

چرا شما بخری؟ خودش پد نداره؟ 

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو»