2777
2789
چه خوشش میاد  تجاوز کردن تماام

واقعا برام قابل درک نیست چطور میتونن به یک شخص که نگرانه همچین حرفایی بزنن!

این کارا برای بچه ی پنج ساله هم قفله!

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

من 3 سالم بود هیچکی نبود رفتم نشستم تو کابینت آشپزخونه که خالی بود دو روز کل شهر رو دنبالم گشتن ولی تو کابینت رو نگشتن روز سوم دلم براشون سوخت اومدم بیرون 😐

울던 곳에서 웃게 될 거야؛ و ت‍‌و خ‍‌واه‍‌ی خ‍‌ن‍‌دی‍‌د در ج‍‌ا‍‌ی‍‌ی ک‍‌ه‍‌ ق‍‌ب‍‌ل‍‌اً گ‍‌ری‍‌ه ک‍‌َرده‍‌ ب‍‌و‍‌دی :)))

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوز پیدا نشده کللللل فامیل جمع شدن کل اون منطقه رو گشتن به تمام دوستاش زنگ زدن نیست ک نیست😥😥

حالا ایشالا ک پیدا میشه .ولی چرا تا یه اتفاق میفته همه فامیل باید خبردار بشن؟؟؟ همون فامیل فردا هزار تا حرف درمیاره چیزی هم نشه ببخشیدا فردا همونا میرن میگن با پسر رفته و  ووووو

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن
واقعا ۱۷ سال داری؟

من ۳ سالمه 😐

울던 곳에서 웃게 될 거야؛ و ت‍‌و خ‍‌واه‍‌ی خ‍‌ن‍‌دی‍‌د در ج‍‌ا‍‌ی‍‌ی ک‍‌ه‍‌ ق‍‌ب‍‌ل‍‌اً گ‍‌ری‍‌ه ک‍‌َرده‍‌ ب‍‌و‍‌دی :)))
من 3 سالم بود هیچکی نبود رفتم نشستم تو کابینت آشپزخونه که خالی بود دو روز کل شهر رو دنبالم گشتن ولی ...

عجب ناقلایی بودی تو دیگه 😂

گشنت نمیشد یا خوراکی هم با خودت برده بودی ؟

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲
حالا ایشالا ک پیدا میشه .ولی چرا تا یه اتفاق میفته همه فامیل باید خبردار بشن؟؟؟ همون فامیل فردا هزار ...

خب فکر میکنن شاید رفته باشه اونجا

انجیری هستم کاربر پنج سال لغو‌کاربری شدم الان برگشتم 
حالا ایشالا ک پیدا میشه .ولی چرا تا یه اتفاق میفته همه فامیل باید خبردار بشن؟؟؟ همون فامیل فردا هزار ...

دقیقاااا 

ولی وقتی نیستش آدم مجبوره 

دختره زور و بازویی نداره ممکنه دزدیده باشنش اصلا معلوم نیست چیشده

شکرنور که اینقدر خوشبختم🕸️🍓

عجب ناقلایی بودی تو دیگه 😂 گشنت نمیشد یا خوراکی هم با خودت برده بودی ؟

با شیشه شیر خشک تو دهنم رفته بودم اونجا هم می خوابیدم 😐😐😐

دقیقاااا  ولی وقتی نیستش آدم مجبوره  دختره زور و بازویی نداره ممکنه دزدیده باشنش اصلا مع ...

خوب پلیس واس اینطور وقتاس دیگه . مثلا عمو و خاله و عمه ش زور بازو دارن؟ فقط میخوان جمع بشن خونه ی دختره نمک رو زخم بپاشن

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن