2777
2789
عنوان

بغضیم

81 بازدید | 2 پست

همسرم به دلیل نوع شغلش شیفتی والان به دلیل یه اتفاقی 31 روز ندیدیم همو ومحل کارش سرمز یه منطقه خطرناک ...

امشب بحثمون شد یه جوری شدم یه حس بد از یه حرفایش بعد یک ساعت یعنی تازه زنگ زد چند بار ریجکت کردم ( تو برف وسرماس ) داشت گشت میزد نمیدونم میفهمید یا نه ...

پیام داد توراخدا جوابمو بده بعد که زنگ زد جوابشو دادم سرد برخورد کردم گفت بخدا از دلتنگی از فشار دلتنگی ببخش معذرت میخوام گفتم باشه اوکی بعد گفت هراتفاقیم  برام بیوفته حق نداری پیگیرم بشی گفتم اصن خونه نیا .. منم حسابی دلتنگشم 

پیامش : فقط اینو بدون هراتفاقی برام بیفته حق نداری پیگرم بشی خو خونم نمیام همینجا میمونم حتی اگه بمیرم 🥺🥺 شوخیم بات ندارم

دلم گرفته عصبیم از خودش از شغلش کلافم چیکار کنم من با قلبم اخه 

سلین 

وای نه تورو خدا منم همینم همسرم هفته ای یبار میاد منم الان دلم مچالست ناراحتم ولی سعی میکنم دلداریش ...

دارم دیوونه میشم‌ بخدا خستم کلافم داغوونم ۳۱ روز دوری خدا لعنتشون کنه  خدا لعنت کنه کسایی رو که دشمن این کشورن که یکی مث من بدبخت باید تاوان بدم بخدا منتی نیست سر مردم این کشور حق دارن در امنیت باشن منم با نوع شغلش مشکلی ندارم موافقشم  ولی ....

سلین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.