2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خواستم بپرسم هنوزم خارجیشو میارن آیا؟؟

دکترم میگفت دیگه هیچ دارویی خارجیش وارد نمیشه قرص های اعصاب منم همه ایرانیه خارجیش گیرم نیومد

فقط 13 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
دکترم میگفت دیگه هیچ دارویی خارجیش وارد نمیشه قرص های اعصاب منم همه ایرانیه خارجیش گیرم نیومد

قرصام دیگ اثرندارن چ ایرانی چ خارجی همه چی بعداون واکسن کوفتی شروع شد

دکترداده بودبراتون یابدون نسخه گرفتین؟

دکتر داد اول ۲۰ می خوردم عالی بود امید به زندگی داشتم تا دو ماه عالی بودم ولی بازم ناراحتیام برگشتن بعدش شروع کردم  ۱۰ خوردم بعد دو روز یکی تا کم کم قطعش کردم 

رفته ام از خویش کسی منزل نیست 😔😔😔😔😔
دکترداده بودبراتون یابدون نسخه گرفتین؟

منم دکترم داد بهم عالی بود من بیست ش بود تازه لاغر م میشی باهاش چون جلو خورد خوراک عصبی میگیره

دلم تنگه خدایا!خودت آرامش م بده خودت نی نی بهم بده،،ممنون خدا جونم  
قرصام دیگ اثرندارن چ ایرانی چ خارجی همه چی بعداون واکسن کوفتی شروع شد

نه من روز به روز داره حالم بدتر میشه خسته شدم روزی ده تا قرص بیشتر میخورم دریغ از ذره ای بهبودی  

فقط 13 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
دکتر داد اول ۲۰ می خوردم عالی بود امید به زندگی داشتم تا دو ماه عالی بودم ولی بازم ناراحتیام برگشتن ...

الان حالتون خوبه منم مشکلم اینه همش ترس ونگرانی بیخودی میادسرگیجه میگیرم میلرزم میگم الان میمیرم