2777
2789
در یک مکان بودنِ کلاس پیش دبستانی ، با پایه های بالاتر مثل کلاس اولی ها و بقیه ..... اصلا خوب نیست. ...

یعنی فقط مرکز پیش دبستانی باشه؟ 

یکی می‌گفت مدرسه ک بره راحت تره سال دیگه با محیط خو میگیره و ناآشنا نیس نظر شما چیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی فقط مرکز پیش دبستانی باشه؟  یکی می‌گفت مدرسه ک بره راحت تره سال دیگه با محیط خو میگیره و ...

من خودم 4 ساله مربی پیش دبستانی یم . هردو جا هم کار کردم، هم مدرسه دبستان که یکی از کلاساش پیش2 بود . و هم پیش دبستانی خصوصی مجزا.

نظر من  اینه که اون جداگانه هه خیلی بهتره برا بچه ها

بچه ها توی پایه پیش 2 ، خودبه خود، کلی از آداب و قوانین رو یاد میگیرن. و تا حدودی آماده ی ورود به دبستان میشن. از همه نظر. 

حتما نباید تو محیط خود دبستان باشن که

تو همون مهد مجزا هم، بچه های پیش2 ، یاد میگیرن بدون اجازه از مربی نباید از کلاس بیرون برن، باید سر ساعت خاصی برن زنگ تفریح، رعایت نوبت و توی صف ایستادن برای استفاده از وسایل...و غیره. 

من خودم 4 ساله مربی پیش دبستانی یم . هردو جا هم کار کردم، هم مدرسه دبستان که یکی از کلاساش پیش2 بود ...

ممنون مهربون🤗

مرسی ک وقت میذاری یه سوال دیگه ازتون بپرسم 

پسرم کمبود واژه داره طبق نظر گفتار درمانگر، ک گفتاردرمانی میبرم بخاطر همین یک نفرستادم 

اگر درست متوجه تو پیش دو صحبت کنه می‌تونه یاد بگیره آموزشهارو؟ چ کارگاهی پیشنهاد میدیدبره 

بچه ها توی پایه پیش 2 ، خودبه خود، کلی از آداب و قوانین رو یاد میگیرن. و تا حدودی آماده ی ورود به دب ...

چ خوب 

ممنونم ک راهنمایی کردید 

من فقط غصه حرف نزدنشو میخورم حرف میزنن ولی واژه کم داره 

جملاتش خامه مثلاً حروف اضافه بکار نمیبره

چ خوب  ممنونم ک راهنمایی کردید  من فقط غصه حرف نزدنشو میخورم حرف میزنن ولی واژه کم داره& ...

سلامت باشین.

اینا در اثر حضور تو کلاس و بودن در جمع همسالان، خیلی راحت بمرور درست میشه. جای نگرانی نیست. ابتدای ورودش به کلاس، حتما این دغدغه هاتون رو با مربی ش هم در میون بذارین