2777
2789
قبلا این طوری نبود.
پیش می اومد یه بار گاز بگیره .اماالان دو روزه اصلا بی خیال نمی شه.
در شگفتم از شخص متکبر که دیروز نطفه ای بوده و فردا لاشه ای است.   امام علی علیه السلام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

محلش نده
اگه خیلی فشار داد سوراخ دماغشو بگیر
‏ ول میکنه
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
شاید داره دندون درمیاره
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
پسر من 9 ماهگی اینطور شد یعنی چنان گازی میگزفت که سر سینم پوستش کنده میشد و کلی خون!!
هیچی...کاری از پیش نبردم خودش خوب شد
ولی میدونی من بعدش 3 تا دندون های بالاش با هم در امد! فهمیدم خیلی اذیت میشده!!و دلیلش این بوده
عزیزم هر وقت گازت گرفت اون مماغ فسقلیش رو بگیر که ول کنه از خودت جداش کن حداقل تا 5 دقیقه یابیشتر شیرش نده. باید قانون عمل و عکس العمل یادش بدی. گاز گرفتن=شیر نخوردن. من دخترمو همینجوری ترک دادم. از یه سایت معتبر یاد گرفتم این روشو!! جواب میده امتحان کن
پشت هر آدم موفقی اینترنت قطع شده وجود داره...
مماخشو می گیرم فکر می کنه بازیه کلی می خنده .
یه بارم یه کم محکم گرفتم یه کم دردش بیاد گریه کرد.
الان بهتر شده.
در شگفتم از شخص متکبر که دیروز نطفه ای بوده و فردا لاشه ای است.   امام علی علیه السلام
عزیزم پسر من هم اینجوری بود کافی یکبار بهش بگی درد میاد ما عکس العمل شدید نشون ندی. بچه ها توی این سن برای خنده و شادی و نه اذیت اینکارو میکنن اگر عکس العمل شدید باشه تکرار میکنن یا اگر بخندین. من فکر نمیکنم این دلیلی باشه برای از شیر گرفتن چون زودگذره. پسرمن که بشدت گاز میگرفت مخصوصا توخواب