محلش نده اگه خیلی فشار داد سوراخ دماغشو بگیر ول میکنه
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔
پسر من 9 ماهگی اینطور شد یعنی چنان گازی میگزفت که سر سینم پوستش کنده میشد و کلی خون!! هیچی...کاری از پیش نبردم خودش خوب شد ولی میدونی من بعدش 3 تا دندون های بالاش با هم در امد! فهمیدم خیلی اذیت میشده!!و دلیلش این بوده
عزیزم هر وقت گازت گرفت اون مماغ فسقلیش رو بگیر که ول کنه از خودت جداش کن حداقل تا 5 دقیقه یابیشتر شیرش نده. باید قانون عمل و عکس العمل یادش بدی. گاز گرفتن=شیر نخوردن. من دخترمو همینجوری ترک دادم. از یه سایت معتبر یاد گرفتم این روشو!! جواب میده امتحان کن
عزیزم پسر من هم اینجوری بود کافی یکبار بهش بگی درد میاد ما عکس العمل شدید نشون ندی. بچه ها توی این سن برای خنده و شادی و نه اذیت اینکارو میکنن اگر عکس العمل شدید باشه تکرار میکنن یا اگر بخندین. من فکر نمیکنم این دلیلی باشه برای از شیر گرفتن چون زودگذره. پسرمن که بشدت گاز میگرفت مخصوصا توخواب