2777
2789

خواهرم 16 سالشه اتاق نداره.

تو اتاق منم پر از وسیله هست.

چه کار کنم بچه ها؟ خیلی بدم میاد از شلوغی.

اصلا نمیتونم درس بخونم من 

خلوتش کن اضافیارو رد کن بره

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|  goftino.com/c/xJbnEE

وسیله های اضافی رو خارج کن

من چند ماه یه بار این کارو می کنم اسمشم گذاشتم پاکسازی 

بعدش انگار تازه به دنیا اومدم حس سبکی می کنم

هم پاکسازی اتاق هم کمد لباس

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اضافه نیستن،میشه تو پیوی مشورت کنم باهات؟؟

خب اگه اضافه نیستن پس ورودی هاتو کنترل کن تا یه مدت وسیله نخر

می تونی بخشی رو که استفاده نداری هدیه بدی به کسی

چون تو محیط شروع ذهن هم تمرکز نداره

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

خب اگه اضافه نیستن پس ورودی هاتو کنترل کن تا یه مدت وسیله نخر می تونی بخشی رو که استفاده نداری هدیه ...

نه جان بیخیال،داستان یه چیز دیگه ست

هزاران چیز تو اتاقمه و میگم اضافه هم نیستن.اصلا جای درست و حسابی برا درس خوندن ندارم